Темно-сірий спортивний костюм для хлопчика

артикул: 05270
Фото - темно-сірий спортивний костюм для хлопчика ціна 485 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудовий спортивний комплект темно-сірого кольору з велюру для хлопчика.

У комплект темно-сірого кольору входить:

- Реглан з капюшоном, з бавовняною підкладкою червоного кольору в ньому. Рукав комбінований, зверху йде вставка сірого кольору із червоними нашивками, внизу на манжетах. Застібається регланчик на замочок, попереду є дві накладні кишені. З лівого боку вишивка прапорців для гонок та логотип бренду. На спині реглану аплікацій з гоночних прапорів та написи "Offroad";

- штанці в поясі на гумці, з боків із двома врізними кишенями. Штанини унизу йдуть на манжетах. З лівого верхнього боку вишитий логотип.

(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна
(Перекладено) Класний костюм, якість відмінна, дякую за обслуговування. Коли будуть нові товари для хлопчиків?? і бажано, щоб були в наявності на 2 роки.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Тетяна, дякую за відгук, раді що залишилися задоволені покупкою. Нові надходження у нас зазвичай бувають 2-3 рази на місяць, і хоч речі часом йдуть у розмірах до 10 років, основна вікова група все ж таки від 0 до 6 років, так що на 2 роки багато чого отримуємо. Стежте за новинками. А якщо у Вас є електронна пошта, повідомте її нам, після реєстрації Ви будете брати участь у системі накопичувальних знижок, ми зможемо повідомляти Вас про новинки по email, Ваші питання та відгуки будуть виводитися відразу, без попередньої перевірки, працюватиме автозаповнення на сайті та багато іншого.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно-сірий.
Склад: 80% бавовна, 20% поліестер.
Бренд: (Туреччина).

869298
Рукав від плеча, см293133
Довжина кофточки, см353739
Напівобсяг кофточки, см313233
Кроковий шов, см323538
Довжина штанців, см485358

При виборі розміру утеплених дитячих спортивних костюмів, найкращими показниками є зріст і вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити