Темно-сині гумові чоботи Demar замовити

артикул: 0096
Фото - темно-сині гумові чоботи Demar ціна 405 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Компанія Демар не зупиняється на досягнутому та радує нас своїми новинками. Сучасні демісезонні гумові чобітки зроблені з легкого матеріалу EVA у темно-синьому кольорі з такого ж кольору відворотами. Вони невисокі, легкі, теплі та непромокальні.

Що таке матеріал EVA?

EVA - спінений каучук. А як відомо, каучук - матеріал 100% природного походження. Таким чином, EVA - екологічно чистий матеріал, що не має запаху і не викликає алергії. Вироби з EVA мають ортопедичні властивості: еластичність, пружність, гнучкість, амортизацію. Технологія спінювання надає матеріалу зносостійкість та надзвичайну легкість.

Ця нова модель йде зі знімним носком, що захистить маленькі ніжки від холоду. Шкарпетка-вставка з флісу та текстильної підкладки - внутрішня частина чобітка, поролон - зовні носка. Легкі, з рельєфною не ковзною підошвою, яка добре гнеться.

Без знімного носіння їх можна носити навесні та восени, і навіть влітку не в спеку. Чоботи литі, повністю водонепроникні, тому що відливаються цілком, не мають жодних швів або рядків.

На відворотах нашиті світловідбиваючі деталі для кращої видимості дитини в темний час доби.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталія Євгенівна
(Перекладено) Чоботи дуже сподобалися, невагомі. Зручні для літа і демісезон, т.к. шкарпетку можна вийняти.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Оксана Валеріанівна
(Перекладено) Дуже сподобалися чобітки тим, що вони легені. Прям супер легені! Так само хороше по ширині голініше за чоботи, не дає чоботи сповзти. Ми взяли чобіт на розмір більше, щоб підкласти устілку з повсті. устілка носка тонкувата.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно синій.
Склад: 100% EVA.
Бренд: (Польща).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих гумових чобіток, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (за 6 місяців), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Враховуйте, що для гумових чобіт зі знімним носком заміри вказуються по внутрішній устілці носка. Сам гумовий чобіт у такому разі буде на 1 см більше.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити