Набір з м'якими наклейками "Супер-дівчинка" замовити

артикул: 08287
Фото - набір з м'якими наклейками Супер-дівчинка ціна 45 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Цікава гра для дітей із м'якими наклейками від Vladi toys. У наборі - маленька дівчинка Єва, яка може перетворюватися на різних супергероїв, правильно підібравши елементи костюма.

Розвиваємо творчі здібності із м'якими наклейками. Розгляньте поле-основу, на ньому зображено 4 дівчинки. Тепер вивчіть наклейки. Дитина має одягнути дівчаток, комбінуючи елементи костюмів.

Деталі на самоклеючій основі виготовлені з м'якого об'ємного матеріалу, легкі та приємні на дотик.

Комплектація: ігрове поле, 11 м'яких наклейок.

(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Україна).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити