Красиві ортопедичні босоніжки з квітами

артикул: 10529
Фото - красиві ортопедичні босоніжки з квітами ціна 399 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Милі босоніжки із закритим носком для дівчинки.

Босоніжки на двох зручних липучках. Білого кольору, прикрашені сріблястими вставками та квіточками спереду. Шкарпетка закрита. Підошва гнучка, з каблучком, білого кольору з білою окантовкою.

Верх - натуральна шкіра
Всередині - натуральна шкіра
Устілка - шкіряна, з супінатором
Підошва - TPR
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: білий.

212223242526
Довжина устілки, см13.213.714.515.215.816.5

При виборі розміру дитячого взуття із закритим носком (босоніжки, туфельки), найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. Запас потрібен скромний, 5-10 мм при покупці в сезон. Якщо вибирати розмір навесні, щоб вистачило на все літо, орієнтуйтеся на запас 10-15 мм.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити