Фланелеві непромокаючі пелюшки для малюків 50x70 см

артикул: 11161
Фото - фланелеві непромокаючі пелюшки для малюків 50x70 см ціна 175 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Непромокаючі пелюшки середнього розміру незамінні при догляді за маленькою дитиною. Зручно використовувати при зміні підгузника, добре рятують від забруднень будь-які поверхні при перевдяганні дитини.

Універсальний розмір зручний у використанні як для захисту ліжечка, коляски, сидіння в машині. Так само вони незамінні в будь-якому місці, де потрібно переодягнути малюка, будь Ви вдома, в гостях або на прийомі у лікаря. Компактні, у складеному вигляді не займають багато місця.

На відміну від пелюшок з клеєночним дном не ковзають, тому що зі зворотного боку у них махровий шар. Верхній шар - м'який і приємний на дотик трикотаж із гарними малюнками. Багаторазові, можна гладити та прати.

Пелюшки не "шурхіт", і не будять малюка, так що можна стелити навіть у дитяче ліжечко!

Верх - фланель.
Низ - махра мембранна непромокальна.

Розмір: 50x70 см.

Забарвлення:
- у синіх місяцях та зірках;
- у рожевих місяцях та зірках;
- у різнокольорових зірках.



(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: молочний.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Україна).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі дитячих непромокальних пелюшок слід орієнтуватися на їх розмір у сантиметрах - довжину та ширину. Враховуючи зріст та вік дитини.

Не слід забувати, що у пелюшок може бути різне призначення. Тому найбільший розмір - не завжди найкращий вибір. Наприклад, якщо пелюшка потрібна просто як підстраховка на час зміни памперса - краще вибрати найменший розмір. У разі чого її буде набагато простіше випрати.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

закрити
закрити
закрити
закрити