Комплект карток для вивчення англійської за методом Домана замовити

артикул: 11208
Фото - комплект карток для вивчення англійської за методом Домана ціна 89 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудові навчальні картки для малюків від народження.

Унікальний комплект для раннього розвитку дітей за методикою Гленна Домана допоможе розвивати дитину з народження та до 5 років. Всі картки з реалістичні зображення і червоний напис на білому тлі. Цей комплект призначений для вивчення англійської мови. Займатися з малюком легко - показуйте картку та промовляйте слово цілком. Головне не ділити слово на склади та літери. Такі заняття можна проводити з дітьми через 1,5 місяці після народження. Приділяти по кілька хвилин кожен день для початку буде достатньо і починати можна з 3-5 карток і збільшувати їх щотижня можна як мінімум на 2 картки.

Регулярні заняття з комплектом розвивають малюка та вчать розуміння світу навколо нього.

В комплекті:
- 105 карток.

Розмір упакування: 110х105х45 мм.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити