Гумові рожеві чоботи з вкрапленнями блискіток

артикул: 12297
Фото - гумові рожеві чоботи з вкрапленнями блискіток ціна 395 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Польські дитячі гумові чобітки Demar. Незамінні в демісезон - на весну та осінь. Зібралися на дачу, рибалку, у ліс по гриби чи просто прогулятися надворі після дощу? З гумовими чоботями Демар дощова погода не перешкода для прогулянки по калюжах.

Чоботи йдуть зі знімним носком, що захистить маленькі ніжки від холоду. Шкарпетка-вставка з флісу та текстильної підкладки - внутрішня частина чобітка, поролон - зовні носка. Легкі, з рельєфною не ковзною підошвою, яка добре гнеться. Литі, без швів, що виключає промокання. Силікон забезпечує найбільшу м'якість, гума - зносостійкість підошви. Тверда шкарпетка захистить пальчики дитини від ударів. Ззаду є світловідбивний елемент для кращої видимості дитини у темний час доби.

Температурний режим - від +15 до +5. При цьому знімний носок дуже теплий, до нижніх температур рекомендується одягати простий 100% бавовняний носок.

Яскраві моделі подобаються діткам, Ваша дитина щоразу одягатиме їх із великим задоволенням! Підійдуть на ніжку та з великим підйомом.

Гумові чобітки для дівчинки насиченого рожевого кольору із вкрапленням блискіток, із сірим відворотом та литою підошвою сірого кольору.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Марія
(Перекладено) Дякую!
Марія
(Перекладено) Добридень! А ніжку 16,7 розміру 26-27 не підійде? Брала старшій доньці років тому гумові Демарчики-тоді вони більше мірили!
Консультант Владислав: Доброго дня, Маріє! У розмірі 26-27 внутрішній чобіток йде 16 см, сам гумовий чобіт 17 см. 3 мм невеликий запас, вистачить лише на кілька місяців.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: рожевий.
Бренд: (Польща).

22-2324-2526-2728-2930-3132-3334-35
Довжина устілки, см14151617.51920.521.5

При виборі розміру дитячих гумових чобіток, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (за 6 місяців), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Враховуйте, що для гумових чобіт зі знімним носком заміри вказуються по внутрішній устілці носка. Сам гумовий чобіт у такому разі буде на 1 см більше.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити