Блакитна бавовняна маєчка в машинках

артикул: 12707
Фото - блакитна бавовняна маєчка в машинках ціна 125 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудова бавовняна маєчка для хлопчика.

Маєчка блакитного кольору на широких бретелях. По всій майці зображення машинок та написи. Приємна до тіла, м'яка.

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: блакитний.
Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих маєчок перше, що варто орієнтуватися - це зріст дитини. А в тих випадках, коли за зрістм складно однозначно зробити вибір між двома розмірами (коли дитина потрапляє між розмірами), можна враховувати другий за важливістю показник для майок - вага дитини.

Майте на увазі, що при виборі дитячих трусиків все з точністю до навпаки. Для трусів основний показник - це вага дитини, а зріст вже другорядне.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити