Турецькі колготки для дівчинки Belino замовити

артикул: 12734
Фото - турецькі колготки для дівчинки Belino ціна 125 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 125 грн. за штуку
розмір:
 колір:

Демісезонні колготи для дівчинки.

Однотонні колготки внизу у дрібний горошок із зображенням бантика. Добре тягнуться, м'які та приємні на дотик. Дані колготки безпосередньо перед упаковкою обробляються спеціальним кондиціонером, який надає їм антибактеріальні властивості, додаткову делікатність та ароматизує їх. Дитячі ніжки у таких колготках залишаються довше свіжими.

Кольори:
- сині;
- сірі;
- білі.

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Марія
(Перекладено) Добридень! Підкажіть, будь ласка, ці колготи не маломірять? На зріст 110 см підійде 5-6 років?
Консультант Владислав: Доброго дня, Маріє! Ці колготи не маломірять, але важлива ще й вага.
Марія
(Перекладено) Добридень! Підкажіть, будь ласка, ззаду у цих колгот дві смужки? У животі та на попі вони не дуже вузькі?
Консультант Владислав: Доброго дня, Маріє! Колготки стандартні, спереду один шов, на попі - два. У животику та на попі не такі вільні як Bross, але загалом тягнуться нормально.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.
Склад: 85% бавовна, 10% поліамід, 5% еластан.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Для вибору правильного розміру дитячих демісезонних колготок, насамперед потрібно орієнтуватися на зріст та вагу дитини. Якщо покупку робите на виріст, за 6-9 місяців наперед, можна купувати наступний розмір.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити