Красиві рожеві штанці для дівчинки

артикул: 12771
Фото - красиві рожеві штанці для дівчинки ціна 325 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

М'які та зручні штанці для дівчинки.

Однотонні рожеві штанці з малюнками котика внизу штанин. У поясі широка резиночка із декоративним шнурочком у тон. Низ штанів на резинці. Дуже приємні до тіла.

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Анонімний користувач
Добрий день. Можна виміряти на 110-116. І чи не буде таких штанців на старшому?
Консультант: Доброго дня! На жаль, у цій моделі 110-116 розмір максимальний, більше не буває. Дитячі речі George повномірні, тому він йде на 116 зріст. Заміри зможемо зробимо завтра і виставимо на сайт (з причин, які не залежать від нас, сьогодні у нас обмежений доступ до складу).

Так само я вибачаюсь за технічний збій. Схоже, що Ви залишали свій коментар українською мовою, і при автоматичному перекладі з якоїсь причини було втрачено оригінал. Текст поновили через переклад, причину збою з'ясовуємо.

* ОНОВЛЕНО: додали параметри на вкладку замірів.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: рожевий.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Англія).

86-92р92-98р98-104р104-110р110-116р
Довжина штанців, см6273
Кроковий шов, см3850

При виборі розміру дитячих демісезонних штанців, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити