Доставка по Україні

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Доставка замовлень по Україні здійснюється службами «Нова Пошта» та «УкрПошта».

Доставка оплачується при отриманні за тарифами перевізника. Безкоштовна доставка на суму від 2000 грн.

Надсилання «Нової Пошти» кожен робочий день. Замовлення, погоджені до 16 години, будуть відправлені того ж дня.

Це основна інформація щодо доставки. Далі ви можете додатково дізнатися також:

- що потрібно вказувати для надсилання посилки;
- варіанти оплати замовлень та їх вартість;
- графік наших відправок;
- як відстежити свою посилку;
- адресна доставка "Новою Поштою".

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Що потрібно вказувати для надсилання посилки.

Пам'ятайте, що після оформлення замовлення на сайті, у робочий час з вами обов'язково зв'яжеться наші консультанти для погодження замовлення та його доставки. Так що якщо у вас є питання, найпростіше буде оформити замовлення, а вже за узгодженням вам консультант відразу дасть відповідь.

При доставці «Новою Поштою» на відділення необхідно вказати його номер. Це можна зробити просто при оформленні замовлення або уточнити номер складу за погодженням замовлення з менеджером. За бажанням ви можете заздалегідь ознайомитись зі списком відділень «Нової Пошти». Крім номера відділення, при оформленні замовлення потрібно вказати ПІБ та номер телефону одержувача посилки.

Після оформлення замовлення, у робочий час вам передзвонить наш менеджер, для погодження замовлення та його доставки. Замовлення, погоджені до 17 години, відправляються того ж дня. Відразу після відправлення замовлення, вам по СМС буде відправлено номер відправки. З цим номером та паспортом, одержувачу необхідно з'явитися до зазначеного ним відділення для отримання замовлення. Типовий термін доставки становить 1-2 дні.

При відправці «УкрПоштою» вам потрібно вказати ПІБ одержувача, телефон та адресу доставки, а також індекс відділення. Відправлення «Укрпоштою» виконується протягом 2 робочих днів з моменту погодження замовлення.

Після того, як замовлення буде надіслано, вам слід очікувати повідомлення від «УкрПошти» про надходження посилки. Ми також відправимо по СМС номер посилки. Для отримання свого замовлення одержувачу необхідно буде з'явитися до відділення «УкрПошти», яке буде зазначено у повідомленні про отримання посилки. Типовий час доставки посилки «Укрпоштою» у велике місто становить 2-3 дні.

Якщо повідомлення про посилку не надходить до вас протягом 6-7 днів з моменту відправлення замовлення, переконливе прохання підійти до свого відділення «Укрпошти» з паспортом та дізнатися, чи є на вас посилка з Києва.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Варіанти оплати замовлень та їх вартість.

При доставці по Україні, ви можете оплачувати своє замовлення як при отриманні (накладений платіж), так і передоплатою (на р/р, через банк) - як вам зручніше. Але врахуйте, що другий варіант трохи економічніший, т.к. наш банк не бере комісію за переказ коштів, а післяплата буде трохи дорожче:

Для Нової Пошти це 20 грн. + 2% від суми переказу.

Для УкрПошти це:
- 1% від суми, але не менше ніж 10 грн.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Графік наших відправок.

«Новою Поштою» - щодня, крім вихідних. Замовлення, погоджені до 16 години відправляються щодня, інші - наступного робочого дня.

«Укрпоштою» - протягом двох робочих днів з моменту погодження.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Як відстежити свою посилку.

Усі служби доставки інформують отримувачів про надходження посилки на відділення. «Нова Пошта» - через СМС, УкрПошта - поштовим повідомленням. Але буває так, що повідомлення не надходять. А можливо, вам просто хочеться уточнити, де саме зараз знаходиться ваша посилка, чи вона вже прибула, а якщо ні, то коли очікується.

Це все можна перевірити прямо з дому - через інтернет, вказавши номер вашої посилки на спеціальній сторінці. Номери посилок після надсилання замовлення "Новою Поштою" або "УкрПоштою" ми скидаємо вам у вигляді СМС повідомлень.

Клікніть на відповідне посилання для відстеження посилки, відправленої «Новою Поштою» або тут для УкрПошти.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Адресна доставка "Новою Поштою".

Можлива адресна доставка замовлення (додому, на роботу) кур'єром «Нової Пошти»:
- за тарифами перевізника за сумою замовлення до 2000 грн.;
- 79 грн. при замовленні від 2000 до 3000 грн.;
- безкоштовно при замовленні від 3000 грн.

закрити
закрити
закрити
закрити