Відгуки (3 з 5)



ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Євгенія Вікторівна

(Перекладено) Всім привіт!Хочу з великим задоволенням залишити відгук про цей комбінезон,оператор і магазин в цілому)))Сьогодні отримали посилку,прийшла вона дуже швидко,незморя на те що я живу за 170км від міста,магазин спрацював дуже швидко і оперативно.Оператор, дівчина Оля, яка приймала і оформляла у мене замовлення, нууууооочень приємна, відповідальна, я залишилася від нашого спілкування у великому захваті. ,молодець,з переживанням до всього поставилася,щоб я залишилася задоволена.Комбінезон шалений,якісний,модний,красивий,теплий,я і чоловік у повному захваті.Наш малюк в ньому просто красень 😍😍😍Всім рекомендую цей магазин,робіть не розчаруєтеся)))
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, зимняя курточка для мальчика от Lenne
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Дарія

(Перекладено) Дякую, розмір підійшов, малюкові сподобалася. Тепла, рукавчики регулюються, дуже хороше хутро на капюшоні
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, зимний комплект на мальчика Lassie
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Олександра

(Перекладено) Замовила такий комбез, замовляла швидко, тому що потрібний був терміново! І ось потрапила до цієї крамниці... Скажу чесно, я в захваті! Комбез шикарний! Дитині тепло та комфортно! Мені одразу передзвонили після замовлення, допомогли з розміром, і цього ж дня і відправили! Я була дуже здивована! Я дякую вам за чудовий магазин, тепер я ваш клієнт! Дякуємо за гарну якість та оперативне відправлення! Всім раджу!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 750 до 2736 грн.

Дитячі зимові комбінезони на хлопчиків

Дитячі зимові комбінезони - незмінний та незамінний одяг для будь-яких прогулянок взимку на вулиці. Якщо ви хочете щоб ваш малюк був найяскравішим і модним під час зимової прогулянки, теплі дитячі пухові комбінезони, комплекти на тинсулейті та синтепусі, а також термокомбінезони марок DC Kids, Lenne, Skorpian, KIKO та Donilo сучасної колекції - ваш найкращий. У них ваша дитина буде не тільки чарівна, але й надійно захищена навіть у найсуворішу зимову погоду. Крім цього, речі від DC Kids, Lenne, Skorpian, KIKO та Donilo традиційно відрізняються якістю виконання та зручністю носіння для дітей.

Шановні батьки!
Звертаємо вашу увагу на те, що всі речі ТМ DC Kids, Lenne, Skorpian, KIKO та Donilo, представлені на нашому сайті, є 100% ОРІГІНАЛОМ. Ми не перший рік працюємо з даними ТМ і маємо справу лише з офіційними виробниками та постачальниками. Стережіться підробок!

Дитячий зимовий комбінезон - розкіш чи доступний комфорт?


На перший погляд, дитячий зимовий комбінезон коштує дуже великі гроші. На жаль, ціни на них справді не низькі. Але давайте поставимо собі інше питання: що з одягу потрібно дитині на зиму? Адже не так вже й багато! Ось список:

1) зимовий комбінезон ;
2) зимове взуття, середня ціна близько 550 грн.;
3) шапка, шарфик, рукавички, всі разом приблизно ще 350 грн.;

І цього достатньо - дитина буде забезпечена теплим верхнім одягом на всю зиму! А за необхідності можна заощадити, можна купити комбінезончик одразу із запасом на 2 сезони.

Тільки здається, що влітку дитячий одяг коштує менше. Так, самі легкі літні речі дешевші, але їх треба більше, і багато різних: футболки, шортики/спіднички, туфельки, босоніжки, сорочки/сукні, кепки, костюми, гольфики...

Так, так, зимовий комбінезон коштує значних грошей. Але і в той же час він становить 80% верхнього одягу дитини на всю зиму, а то й на дві-три зими.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити