Боді-майки для хлопчика або для дівчинки?
 

Відгуки (2 з 5)



ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Людмила Петрівна

(Перекладено) Дуже приємні, уважні та відповідальні продавці, уточнили зріст та вагу дитини, відправили одразу після оплати, залишилася дуже задоволена, всім раджу. Магазину удачі, процвітання, ще більше добрих покупців!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, лучшие боди-маечки на лето с рисунками
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Ганна

(Перекладено) Легкі, повітряні маєчки. Тільки у них їх гуляємо.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 75 до 115 грн.

Боді майка дитяча

дитячі боді футболки Сучасні педіатри рекомендують купувати для дитини речі з натуральних тканин і вільного крою. Боді-майка для дітей - ідеальне рішення на літо. Виріб не обмежує рухів малюка, не збивається і не задирається, тому карапуз може вивчати навколишній простір, не відчуваючи дискомфорту.

Цікавий асортимент від демократичних марок


У каталозі інтернет-магазину «Леопольд» представлені моделі:

• для новонароджених, немовлят та для малюків старше року;
• для хлопчиків чи дівчаток;
• повсякденні та ошатні версії.

В наявності дитячі боді-майки популярних брендів George та Breeze у розмірах від 56 до 92. Дизайнери пропонують нейтральні забарвлення, варіації ніжних тонів з бантиками, написами або милими картинками.

нарядна боді-майка для дівчинки


У спеку крихітці потрібно мінімум речей. Будинки досить памперса, а для прогулянок знадобляться боді без рукавів, тонкі шапочки і шкарпетки. Під час сну варто прикрити малютку пелюшкою.

Дитячий одяг з чистої бавовни приємний на дотик і забезпечує достатній повітрообмін, щоб унеможливити перегрів немовляти. Полотно із природних волокон не викликає подразнень та алергічних реакцій.

Практичний одяг на вигідних умовах


Онлайн-магазин «Леопольд» пропонує боді-майки для дітей за найдоступнішими в Києві цінами. Професійні консультанти приймають замовлення телефоном у робочі дні. Досвідчені менеджери допоможуть підібрати розмір, визначитись із кількістю. On-line-купівлі оформляються цілодобово.

Посилки відправляємо Новою Поштою, Укрпоштою або кур'єром. Товари, погоджені до 17:00, надсилаються на адресу на день заявки, а отримати їх можна вже наступної доби. У невеликі чи віддалені населені пункти України замовлення доставляються протягом 2-3 днів.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити