Купити розвиваючі іграшки для дівчаток

Актуальні ціни від 30 до 355 грн.
Фото №1, гра картки з маркером артикул 08451 Ігри - важлива частина дитячого життя. Грамотно організовані розваги забезпечать активний розумовий, фізичний та емоційний розвиток малюка. Розвиваючі іграшки для дітей здатні спрямувати допитливість малюка в потрібному напрямку, дозволять йому пізнати фізичні та природні закони, налаштують мислити логічно.

Яка користь від ігрових навчальних матеріалів


Малювання, ліплення, збирання конструктора чи мозаїки навчать дитину фантазувати та відкриють у ній творчі здібності. Різноманітні головоломки та комплекти для дослідів не тільки веселять підростаюче покоління, а й працюють на вдосконалення закладених здібностей та талантів.

Магнітні картинки для найменших дають можливість за короткий час вивчити назви предметів (одяг, фрукти, тварини), а також літери та цифри.

Сипучі та пластичні маси заспокоюють гіперактивних малюків, покращують координацію рухів, образне мислення, усидливість.

Робота з конструктором чи пазлами вчить обробляти інформацію, тренує пам'ять.

Фото №2, конструктор колодязь із зрубу артикул 08303 Іграшки, що розвивають, навчають концентруватися на досягненні мети, працювати в колективі. Вони допоможуть підготуватися до школи або поглибити знання в області, що цікавить дитину.

Базові вимоги для дитячих комплектів - це міцність конструкції та нешкідливість сировини. Допоміжні інструменти повинні мати зручну форму для тримання, легко піддаватися чищенню, а візуальні та звукові ефекти - не лякати юного творця.

Насичений асортимент та доступні ціни


Інтернет-магазин «Леопольд» пропонує купити дитячі розвиваючі іграшки. У каталозі зібрані:

Фото №3, картина за номерами панди артикул 08843 • крейда для малювання на дошці або асфальті;
• набори для дослідів чи виробів своїми руками;
• лото та доміно;
• настільні ігри та вікторини;
• кінетичний пісок та тісто для ліплення;
• мозаїка та пазли;
• набори для вишивання та картини за номерами;
• навчальні та віртуальні картки;
• магнітні ігри;
• розмальовки та конструктори;
• набори для випалювання та створення відбитків.

На сайті представлені пропозиції брендів Danko toys, Ranok, Vladi toys, Kinetic Sand, Castorland, Ідейка. Виробники використовують екологічні, безпечні речовини, тому вибірки навчальних матеріалів відповідають критеріям, які висуваються до дитячої продукції.

Замовити розвиваючі іграшки для дітей можна за цінами виробника та з відправленням Новою Поштою, Укрпоштою до найближчого відділення або з кур'єром на домашню адресу. Територія охоплення - вся Україна. Жителі Києва та інших та більшості міст зможуть отримати посилку на наступну добу, якщо замовлення погоджено до 17:00. До віддалених населених пунктів товари прибудуть протягом 2-3 днів.

Наші консультанти оформляють телефонні заявки у робочі години. Справжні профі своєї справи зможуть підібрати зручний подарунок дітям будь-яких інтересів та вікових категорій. Досвідчені фахівці знають безліч цікавих ігор, спрямованих на розвиток уяви, дрібної моторики та просторового мислення.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити