Обмін та повернення

Якщо куплений товар вам не підійшов, протягом 14 днів з моменту покупки ви маєте право здійснити його обмін (наприклад, на аналогічний, але іншого розміру - за умови його наявності у нас) або повернення.

Щоб уникнути ситуацій, коли необхідний обмін або повернення, звертайтеся до наших менеджерів за консультаціями, зокрема, за допомогою у підборі розміру. Наші консультанти мають великий досвід і з точністю зможуть підібрати необхідний вам розмір. Але пам'ятайте, що у будь-якому разі лише ви самі відповідальні за свій кінцевий вибір.

Витрати на транспортування товару під час обміну чи повернення оплачує замовник за тарифами перевізника. У разі повернення товару, замовнику також необхідно покрити комісію щодо повернення йому грошових коштів. Якщо замовлення виконувалося з безкоштовною доставкою, а сума, що залишилася на замовлення, менша за ту, при якій доставка здійснюється безкоштовно, сума за доставку віднімається з коштів, що повертаються.

При цьому, поверненню не підлягає товар, що був у вживанні, без ярликів, упаковки, розукомплектований, розпарований і т.д., у тому числі товар зі шлюбом або дефектами: переконайтеся у їхній відсутності перед прийомом замовлення на пошті, від кур'єра тощо. д. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1173 від 07.12.2005, обміну та поверненню не підлягають товари наступних категорій:

- натільна білизна;
- панчішно-шкарпеткові вироби;
- товары для новорожденных ( детские бодики, пижамки, чоловічки тощо).

І насамкінець, шановні покупці! Ці умови - лише необхідний наш захист від несумлінних покупців. Пам'ятайте, що ми завжди відкриті та йдемо назустріч своїм клієнтам. Якщо у вас виникнуть будь-які проблеми із замовленням, зробленим у нас, ми зробимо все можливе, щоб вирішити його на вашу користь, і щоб ви залишилися задоволені.

Вдалих вам покупок!


закрити
закрити
закрити
закрити