Це важливо! Тут представлені речі, які відносяться лише до новонароджених. Переважно комплекти одягу та речі для хрещення. Але ви можете вибирати одяг для новонародженого у будь-якому іншому розділі інтернет-магазину, наприклад: бодіки, чоловічки, шкарпетки та колготки, головні убори (чепчики). Просто користуйтеся фільтром за розміром - так буде зручніше вибирати. Приємних покупок! посмішка
 
 

Відгуки (2 з 2)



Картинка, белоснежный комплект для маленькой принцессы
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Олена Віталіївна

(Перекладено) Костюмчик хорошенький! Бодік -щільний трикотаж. Бралі для хрещення. Рекомендую)))
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, набор для новорожденного (4 предм) Disney
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Інна

(Перекладено) Дуже ніжний та красивий комплект, краще ніж на фото!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 79 до 895 грн.

Купити речі для новонародженого на дівчаток

Серед усієї різноманітності дитячого одягу, саме комплекти для новонароджених - для найменших діток, найбільш зворушливі. Крім цього - це один із найчастіших подарунків майбутнім щасливим батькам.

Але якщо ви хочете купити комплект на свій смак - на такий випадок на вас чекають тут повзунки для новонароджених, распашонки, шапочки, антидрапки, шкарпетки, слинявчики, та інший одяг для новонароджених. Зберіть свій комплект із них.

Зверніть увагу! Цей розділ містить саме комплекти одягу для новонародженого, що поєднують різні тематичні речі: боді, чоловічки, штанці, шапочки, нагрудник. А також речі, призначені тільки для новонароджених, наприклад, сорочечки і слинявчики. Весь інший одяг, наприклад, колготки або сорочки, ви можете знайти в загальних розділах сайту. посмішка

відповіді на питання про речі для новонароджених

Що ви можете розповісти про повзунки?


Як нескладно здогадатися з назви, цей дитячий одяг призначається насамперед малюкам, які активно починають повзати. Втім, стануть у нагоді повзунки і для новонароджених, і для діток, які вже почали ходити. Адже ці "штанці для маленьких" дають вашому чаду максимальну свободу та комфорт у рухах.

Якими повзунки бувають?


ползунки для малышей Равно как и бодики, дитячі повзунки бувають найрізноманітніших видів. Є повзунки із закритими та відкритими ніжками. З гумкою на поясі, з грудкою чи навіть лямками. А бувають повзунки навіть в'язаними!

Але який би варіант ви не вирішили купити, слід пам'ятати найважливіше. Повзунки - це білизна. Так що вибирайте моделі у складі яких не менше 95% бавовни.

Якими бувають оранки для новонародженого?


Цей вид дитячого одягу зазвичай є в гардеробі найменших малюків. Розорювання потрібні діткам в середньому до 6 місяців, так що вони не мають масу варіацій. Фактично є варіанти на кнопочках та зав'язках.

розпашонки для новонароджених на зав'язочках Кнопочки трохи практичніші, але вони можуть бути холодними під час одягання або просто дратувати вашого малюка. Зав'язочки вимагають трохи більше мороки при одяганні, але дозволяють ідеально закутати малюка і позбавляють його від контакту з металом. Але в них є й інший мінус - вони схильні до зносу, особливо після багатьох прань.

Звісно, кінцевий вибір завжди за батьками. Але на щастя, оранки - не такий критичний вигляд дитячого одягу, щоб довго думати що вибрати. Тут найголовніше правило одне - беріть сорочечки з 100% бавовни, решта дійсно дрібниці.

Що входить до набору для новонародженого?


Насправді, існує безліч різноманітних наборів, на будь-який смак, наприклад:

большой набор для новорожденного - большой набор, из 10 предметов для хлопчика або для дівчинки ;
- а ось менший комплектик, з 5 предметів: сорочечка, повзунки, слюнявчик, подряпини і шапочка для хлопчика або для дівчинки.

Як бачите, набори бувають різні, тут не існує будь-яких стандартів. Чого вашому малюку не вистачає насамперед - те й вибирайте. Суть таких наборів не в тому, щоб купити все, що треба за раз - так не вийде. Сенс тут у тому, щоб зібрати малюку тематичний гардеробчик, та ще й за вигіднішою ціною!

Ми поки що чекаємо первістка, що мені ще буде цікаво?


Це здорово, щиро вітаємо вас! Звичайно, не одягом єдиним. Незабаром на вас обрушиться ціла гора питань. І ми підготували хороші та корисні відповіді на них. Ось із свіженького:

- чому ікає малюк в утробі ;
- чому немовля погано спить ;
- купити пелюшки кокон ;
- чи потрібно сповивати новонародженого.

Так що поки що у вас є час - читайте, вам буде цікаво, ось побачите! посмішка
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити