Дитячі пісочники для хлопчика або для дівчинки?
 

Відгуки (4 з 4)



Картинка, яркий синий песочник "Обезьянка-футболист" для малыша
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Ольга Петрівна

(Перекладено) Дякуємо за швидке оформлення та доставку замовлення, пісочник дуже сподобався, якість відмінна.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, легенькие песочники с машинками для малыша
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Ганна

(Перекладено) Пісочники легкі, повітряні, не ширяють.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, голубой песочник-маечка с рыбкой для малыша
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Світлана Олександрівна

(Перекладено) давно користуюсь магазином дуже задоволена приємні консультанти і якість товарів завжди радує дякую вам удачі вам
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, летний песочник с крабиками унисекс
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Оксана Віталіївна

(Перекладено) хороший пісочник, відповідає розміру, треба звернути увагу на резиночку на ніжках, якщо ніжки повні можуть давити.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 120 до 225 грн.

Пісочники для дітей

Фото №1, комплект песочников для девочки Малыши, которым с рождения была предоставлена возможность свободно размахивать ручками и ножками, переворачиваться и ползать, изучая навколишній світ, випереджають однолітків у розвитку та рідше хворіють.

Детские песочники - это по сути бодики с коротким рукавом или даже боди- маєчки, але з низом у вигляді шорт. Як відомо, зазвичай низ виглядає як трусики. Коли це робиться з трусиками, та ще й із закритими ногами, такі боді називають чоловічками. Низ шортами, короткими чи довгими - це вже пісочник.

Назва цього виду одягу досить промовисте. Але це зовсім не означає, що вони підходять тільки для "пісочниці". В цілому - це одяг для вулиці, на літню пору і теплі дні навесні або восени. Пісочники поєднують у собі зручність і практичність бодіків, але при цьому якщо в одному боді ви навряд чи підете гуляти з дитиною на вулицю, хіба що у велику спеку. То сам по собі посочник - уже повноцінне вбрання. Його одного достатньо (звісно ж, без урахування взуття, шапочки). Це зручно!

Практичні пісочники для малюків


В on-line-магазині дитячого одягу «Леопольд» пропонується багатий вибір моделей:

• нарядні та повсякденні вироби;
• штучки для хлопчиків та дівчаток;
• однотонні варіанти чи з принтами;
• версії нейтральних або яскравих відтінків.

Фото №2, синій пісочник для хлопчика У каталозі представлені пісочники для дітей поштучно та стильними комплектами. На сайті можна підібрати екземпляр від 56 до 92 розмірів. В наявності продукція популярних брендів H&M, Mom&Bab. Caramell.

Речі з чистої бавовни тактильно комфортні та не викликають алергічних реакцій. Натуральне полотно еластично, добре вентилюється і попереджає перегрів.

Фірмовий одяг за вигідними цінами


В інтернет-магазині «Леопольд» пісочник купити реально за найдемократичнішою у Києві вартості. Відправлення здійснюється до будь-якого регіону України в день замовлення, якщо товари погоджені до 17:00. Покупки привозяться Новою Поштою, Укрпоштою або з кур'єрською службою вже наступної доби. У невеликі населені пункти посилки доставляються протягом 2-3 днів.

Наші консультанти оформляють телефонні заявки у робочі години. Професійні менеджери допоможуть грамотно підібрати розмір, визначитися з кількістю або знайти відповідний подарунок. On-line-замовлення приймаються будь-коли.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити