Сучасний одяг для новонароджених

Сплячий малюк Двадцять перше століття змінює положення звичних речей. За порівняно короткий термін грандіозні зміни відбулися у різних сферах нашого життя. Також одягу для новонароджених.

Не помилюся, якщо скажу, що кожен, хто читає ці рядки, у своєму дитинстві не користувався підгузками, що не промокають, - це винахід нового століття.

Вместе с такой неоспоримо удобной штукой как непромокаемые подгузники, в обиход молодых родителей вошли боди, ползунки на лямках с регулятором длины, рубашки на липучках и другая удобная детская одежда, которая відсунула на другий план такі зрозумілі та звичні для всіх нас речі, як пелюшки, марлеві підгузки, клейонки.

З появою в будинку новонародженого, комоди молодих батьків поповнюються неймовірною кількістю оранок, пелюшок, а то й свитків. Адже з покоління в покоління кожній молодій сім'ї передається лякаюча статистика - пелюшок багато не буває. І часто молоді мами з подивом дізнаються, що новонароджених сьогодні не сповивають.

Сучасний одяг для новонароджених дозволяє полегшити материнську працю, а малюкові розвиватися швидше, гармонійніше та безпечніше.

Який одяг необхідний сучасному новонародженому?

Класична пелюшка. Так, необхідність у цьому предметі для догляду за новонародженими не відпала, але використовуються пелюшки не так, як раніше. Пелюшку підкладають під голову дитині під час сну, теплу пелюшку кладуть на животик малюкові.

На пелюшці дитина може і просто лежати під час перевдягання, зважування, огляду лікаря. Словом предмет «пелюшка» залишився, а ось назва вже не виправдана. Спелюють ручки та ніжки малюка тільки у випадку, коли необхідно знерухомити малюка, а це, найчастіше трапляється під час хвороби.

Придане малюка А ось сучасна пелюшка називається абсорбуючою. Ця пелюшка-клеєнка, яка швидко вбирає вологу, але не пропускає її через себе. Така пелюшка просто потрібна при використанні марлевих підгузків. Постійне носіння підгузків, що не промокають, загрожує для шкіри малюка, голій попці необхідне повітря. У цих випадках на допомогу і приходить абсорбуюча пелюшка.

Розорювання. Ось уже справді предмет із минулого століття. Саме в ці роки всіма поголовно було вирішено, що ґудзик травмує малюка, а шви мають бути неодмінно назовні. Розумне зерно в цьому рішенні було лише в тому, що дітей, знову ж таки, сповивали, і сповивали туго. Гудзик міг встромитися в ніжне тіло немовляти, а шов залишити слід.

Сучасні розпашонки виконані з ніжного матеріалу, пелюшки не сковують рух малюка, тому на розпашонці вже немає зовнішніх швів, зате можна виявити фіксують одяг деталі - ґудзички, кнопочки, елементи декору. І це вже зовсім не оранка, адже вона не розорюється. Це кофточка.

Класичну распашонку із зашитими рукавами, швами назовні і без ґудзичка можна одягнути на дитину, яка щойно з'явилася на світ. Можливо, такий одяг знадобиться у перший тиждень життя немовляти. Далі вона стає марною.

Повзунки. І знову той випадок, коли одяг є, а назва застаріла. Під поняття «повзунки» потрапляє майже весь одяг для початківця повзати малюка. Але класичний вигляд повзунків для цієї справи не підходить.

Повзунки - це штанці, найчастіше на бретельках. Комплект для повзунків передбачає наявність блузки, тобто окремого костюма. У ньому дитина проповзе метр, і ця кофточка буде в нього в районі шиї. Повзати у такому вигляді не тільки не красиво, а й не зручно.

Тому повзунки більше підходять не для того, щоб повзати, а для того, щоб мати могла швидко поміняти мокрий марлевий підгузник, але не роздягати малюка повністю. Активні ігри у повзунках заняття клопітке та неестетичне.

Натільний комбінезон «чоловічка». А ось дійсно одягом для підкорення території в режимі, що повзає, по праву стає саме такий натільний комбінезон. Є різні моделі « чоловічків ». Є комбінезони, які повністю розчиняються, і застібаються на кнопочки.

Немає необхідності одягати такий одяг через голову, що не подобається малюкові. Під «чоловічка» найзручніше одягнути непромокальний підгузник і зайнятися активними іграми. А ось бути мокрим у такому одязі малюкові вкрай неприємно. І при зміні підгузника повністю роздягатися теж справа не для коханого малюка.

Боді. Багато бабусь досі не розуміють, що ж це за нове слово у лексиконі молодих мам. А це всього лише натільний комбінезон без штанців. Застібається боді, як правило, на гудзики. Застібки можуть бути або тільки внизу між ніжок, (отже, боді одягається через голову), або по всьому боді, щоб просто покласти малюка і застебнути на ньому цей зручний одяг. Боді може бути з довгим та з коротким рукавом.

Карапузик Доповнивши боді штанцями, можна присвятити багато часу рухливим іграм. Кофточка, що звалилася, вам не загрожує. Але промоканий підгузник для боді так само не підходить, як і для «чоловічка». Міняти мокрий боді неприємно. Жаль, що малюк не може це висловити словами. Зате ясно розповість гучними протестуючими звуками.

Ось такі речі носять сьогодні сучасні немовлята. Так що, готуючись стати батьком, або купуючи подарунок з нагоди поповнення сімейства, використовуйте матеріал цієї публікації, щоб підтвердити досвід сучасного дорослого.

Пройде зовсім небагато часу і малюк вже зможе обходитися без марлевих підгузків, він навчиться сидіти, користуватися горщиком. До першого півріччя гардероб новонародженого повністю змінюється. Та й дитина вже не новонароджена. Подумати лише, лише півроку. Або цілих півроку. Життя стрімко змінюється. І в різних сферах нашого життя знову відбудуться грандіозні зміни.

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити