Адаптація дитини до дитячого садка

Дітки весело грають Віддавати дитину в дитячий садок чи ні - право кожної матері. У кожного з цих положень є свої плюси та мінуси. Але все-таки більшість мам віддають перевагу віддавати свого малюка в садок, тому що приходить час виходити на роботу.

Отже, ви все-таки зважилися на цей серйозний крок, вибрали найкращий, на вашу думку, садок, познайомилися з персоналом, дізналися всі нюанси виховання та розвитку вашого чада у конкретній установі. Не забули ви і про підготовку дитини до дитячого садка. Добре, що тепер?

Насамперед пам'ятайте, що як би не був хороший у всіх відносинах обраний вами дитсадок, все одно, в перші дні дитині там буде дуже непросто. Намагайтеся у цей період максимально приділяти йому уваги.

Щоб малюк швидше звик до садка, його необхідно познайомити попередньо, прийшовши туди в "гості". Він познайомиться з однолітками, вихователями, і згодом йому буде набагато легше звикнути до нової обстановки.

Не забороняйте йому брати з собою свою улюблену іграшку. З нею він почуватиметься набагато впевненіше.

Не змушуйте малюка в перші дні перебувати в дитячому садку, якщо він плаче або йому страшно. Вихователь ні в якому разі не повинен змушувати його щось робити, якщо малюк почувається ніяково. Зачекайте кілька днів, це минеться. Перші дні потрібно бути особливо уважними та лагідними до дитини.

Урок малювання в дитячому садку Найчастіше буває, що вже після першого тижня перебування в садочку малюк занедужує (нерідко це трапляється коли у нього промокають ніжки ). Тому рекомендується потримати його вдома кілька днів (з 4 по 8 день після першого знайомства).

Також врахуйте, що у дні адаптації дитини не слід перевтомлювати. Для цього відмовтеся від походів у гості або запрошення гостей та пізніх укладань спати.

Бажано, щоб у перші дні, проведені в нових для нього умовах, поряд була присутня близька дитині людина. Так адаптація малюка пройде набагато швидше і безболісно.

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити