Аптечка для дитини у відпустку

Що ми, перш за все, беремо із собою, вирушаючи у відпустку з маленькою дитиною? "Дитяче харчування, одноразові підгузки, засоби дитячої гігієни", - скажете ви. Стоп! Звичайно, всі перелічені предмети вкрай необхідні у подорожах. Але їх можна купити й у дорозі. А якщо ваш малюк захворіє чи забиться? Як ви зможете йому допомогти?

Тому, плануючи подорож, ви, в першу чергу, повинні подумати про безпеку своєї дитини. Саме з цієї причини у вашій сумці обов'язково має бути присутня дорожня аптечка для дитини, в якій повинні міститися всі необхідні ліки та інші засоби першої допомоги.

Подивимося, що має бути яким має бути вміст дитячої аптечки?

У - перших ,, то вона повинна містити всі необхідні ліки на дорозі. До них відносяться ліки від температури та жару: "Нурофен" ("Ібупрофен") та "Еффералган" ("Парацетамол"). Для маленьких діток краще купувати ці препарати у вигляді свічок або сиропу, а для старших дітей - таблетки. Крім того, для замірювання температури потрібно взяти градусник.

Нерідко трапляється, що у дитини болить живіт. Це може відбуватися через зміну клімату, споживання несвіжих продуктів, а у новонароджених дітей - через фізіологічні особливості даного віку.

Для найменших малюків у цьому випадку підійде "Еспумізан" або "Плантекс". Дітям старшого віку можна пропонувати «Смекту». При запорах доцільно використовувати "Дюфалак".

Крім того, на канікулах у дітей можуть виникнути опіки різного ступеня тяжкості. Якщо опік несильний, можна впоратися власними силами. При легких сонячних опіках можна використовувати спрей «Льодокаїн», що приємно охолоджує шкіру дитини. Цей препарат також можна застосовувати при інших видах опіків легкого ступеня тяжкості.

Від укусів різних видів комах рекомендується брати спеціальний крем, який знімає свербіння та запалення. До такого препарату, наприклад, відноситься крем "Феністіл-гель". А якщо ваша дитина схильна до алергії, то, крім «Феністилу», для нього ще необхідно взяти протиалергенні препарати (наприклад, «Супрастин»).

Якщо малюк страждає на якусь певну хворобу (наприклад, астму), то не забудьте покласти в аптечку всі ліки, необхідні для підтримання його стану.

Всі ми знаємо, що діти занадто активні й рухливі люди. Тому у них часто трапляються травми, забиті місця, порізи, які вимагають негайного втручання. В цьому випадку вам необхідно покласти в аптечку стерильний бинт, вату, йод, зеленку та перекис водню. Бажано придбати і так званий «сухий лід», який вам знадобиться при забоях дитини.

Як бачите, перелік лікарських препаратів та засобів першої допомоги дитині досить великий. Але, мабуть, краще перестрахуватися і взяти з собою все необхідне, щоб потім у дорозі не виникли різні неприємні ситуації. Пам'ятайте, здоров'я вашої дитини набагато важливіше, і в цьому випадку, якщо є така можливість, в першу чергу за кваліфікованою медичною допомогою потрібно завжди звертатися до лікарів, а не займатися самолікуванням .

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити