Ошатні туфельки (23, 24 розмір)

артикул: 1184
Фото - ошатні туфельки (23, 24 розмір) ціна 445 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 445 грн. за пару

Модні туфлі Little Blue Lamb серії UI.

Стильні черевички з яскравим леопардовим принтом та обідком бузкового кольору. Чудово підходять та спеціально спроектовані для дітей від 2х до 4х років з урахуванням зріст дитячої стопи. Зроблені з натуральної шкіри з надійною підошвою із сучасного зносостійкого матеріалу TPR. Легкі, зручні, що дихають, м'які всередині.

Верх - Leopard Fabric (верх ворсистий)
Устілка - натуральна шкіра
Підошва - TPR


(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Світлана
(Перекладено) Переміряли ще раз ніжку-у нас 16,5 см довжина, 6 см-ширина, чи можете Ви заміряти цю модель по ширині і ще цікавлять моделі артикул 1181-17,4 см, 1325-17,4 см, 1350-17,2 см . Спасибі !
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Якщо ніжка 16,5 см, то, звичайно, Вам потрібно брати 27 розмір. По ширині ми звичайно можемо заміряти устілку всередині взуття, але потрібно враховувати, що вона може бути вільною у підйомі.
Світлана
(Перекладено) Доброго дня, якщо дитині зараз 2,10 г., а ніжка має 16,5 см (від січня), чи підійдуть туфлі 27 р-17,4 см??? Дивилася також інші моделі, де 17,2 см. Порадьте, будь ласка. Ніжка у нас не повна,
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Світлано. Як я зрозуміла з вище сказаного в січні ніжка була 16,5 см, раджу Вам переміряти ніжку дитини, тому що вона вже точно більше. Поставте на аркуш паперу ніжку, обведіть та поміряйте від великого пальчика до п'яти. На весну досить 5-6 мм запасу, а якщо Ви плануєте ще й влітку їх носити потрібен запас 8-10 мм. Ну і враховуйте, що взуття Little Blue Lamb підходить на середню та повну ніжку, але не на худеньку. Якщо ніжка більш худа, ніж середня за обсягом, можна спробувати взяти туфельки з мінімальним запасом.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: бузковий в леопардовий принт.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити