Коралові кросівочки

артикул: 1252
Фото - коралові кросівочки ціна 455 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Коралові кросовочки Little Blue Lamb серії UI.

Красиві кросівки коралового кольору із вставками кольору металік із перфорацією. На ніжці фіксуються за допомогою широкої липучки. Чудово підходять та спеціально спроектовані для дітей від 2х до 4х років з урахуванням зріст дитячої стопи. Зроблені з комбінованої шкіри з надійною підошвою із сучасного зносостійкого матеріалу TPR.
Легкі, зручні, що дихають, м'які всередині.

Колір - кораловий зі срібним.

Верх - Lamb PU (Еко шкіра)
Всередині - натуральна шкіра
Устілка - натуральна шкіра
Підошва - TPR

Бренд - Little Blue Lamb.

(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна
(Перекладено) Купили кросовочки ще у червні. Залишаю відгук зараз, т.к. донька чекає щодня осені, коли ж можна буде їх взути, і носить удома замість капців, незважаючи на спеку, куди не сховай. Мабуть ніжці зручно, тому просить їх знайти, щоб хоч удома побігати. Будемо носити по сезону - додамо ще відгук з експлуатації.
Сподобалося: Зовнішній вигляд та матеріали виробу на дотик.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Тетяно, дякую за відгук, це здорово що ми зуміли порадувати Вас з донькою. Чекаємо з нетерпінням Ваших вражень з експлуатації, сподіваємось, вони повністю виправдають усі очікування. посмішка
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Карпинець Іра
(Перекладено) Добридень! Скажіть будь ласка, чи буде ще завіз таких кросівок тільки мене цікавить більший розмір? спасибі
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ірино. Найближчим часом надходжень не очікуємо. Більше розміри є в інших кольорах арт.1246 та арт.1254.
Олена
(Перекладено) Артикул: 1252.Здрастуйте!підкажіть,який краще взяти розмір цих кросівок.У нас ніжка рівно 15см.Вони на широку ніжку?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено!

Якщо носити зараз, звичайно, 25 розмір. 26 буде ближче до весни. Все дитяче взуття Little Blue Lamb добре підходить на звичайні та широкі ніжки (адже у малюків зазвичай якраз схильність до повноти ніжок).
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити