Боді з коротким рукавом (7 шт)

артикул: 02549
Фото - боді з коротким рукавом (7 шт) ціна 495 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Набір ніжних боді з коротким рукавом на 3-х кнопочках. 2 боді білих у смужку, 2 боді однотонних з аплікацією звірят і 2 боді в різнокольоровий малюнок.

Колір - у рожевих тонах. Боді для малюків.

Для зручності одягання є запахи на плечах.

Склад 100% бавовна.

Розмірний ряд: 0-3 міс (зріст 62 см), 3-6 міс (зріст 68 см), 6-9 міс (зріст 74 см), 9-12 міс (зріст 80 см), 12-18 міс (зріст 86 см), 18-24 міс (зріст 92 см).

Увага !!! Ціна за 7 шт!!
Бренд - George (Англія).
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена
(Перекладено) Чудовий трикотаж. Йде розмір, добре розтягується. На малюнку колір комплекту блідий. А живою - приємні, яскраві тони. Беру одяг для малюка вдруге задоволений.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено!

Дякуємо за відгук, носіть на здоров'я. посмішка

Радий, що Вам та кольори сподобалися. Тут слід враховувати, що у всіх різні монітори, різні налаштування яскравості, контрасту, насиченості. Тому за забарвленням товар "наживо" завжди може мати відмінності від зображення на екрані монітора.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Олена
(Перекладено) Я у Вами згодна щодо кольору товари. У мене питання щодо взуття. Наша дівчинка починає ставати на ніжки. Нині має розмір 11,3 (19). Але це тільки перші не впевнені кроки, а ніжка росте, що б ви порадили із взуттям для початківців (8 місяців). Олена
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Якщо сама ніжка за замірами 11.3см, потрібно дивитися взуття з устілкою не менше 12см. Що саме - вже за особистими уподобаннями.

Можна подивитися взуття Little Blue Lamb на шкіряній підошві. Вона максимально легка і м'яка, як капці. У ній без проблем можна гуляти на вулиці, єдине обмеження - у суху погоду.

Варіант трохи доросліший - модельки на гумовій підошві з пищалками. Вони зовсім трохи важчі, і трохи габаритніші. Як перевага - можна ходити у сиру погоду; пищалки дуже подобаються діткам, спонукають більше ходити.

Якщо дивитися в бік Little Blue Lamb, враховуйте що це взуття підходить переважно на звичайні та повні ніжки. Якщо у Вашої дівчинки ніжка худенька, швидше за все, не підійдуть. І ще моделей цієї ТМ досить багато, так що для зручності перегляду рекомендуємо скористатися фільтром розмірів, вибравши потрібний діапазон розмірів взуття.

Нещодавно ми ще отримали взуття марок Ginoble, Hubshe, Dersur. Но там моделей немного, в Вашем размере будет только такая модель (унисекс; в 20-м есть еще одна другая, но то уже на мальчика). Вони легкі - пара 20 розміру важить 180 грам, м'які, зручно одягаються, добре фіксуються, підходять на будь-який підйом.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Англія).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити