Дитячі дутики Doggy сірі

артикул: 0031
Фото - дитячі дутики Doggy сірі ціна 570 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Польські зимові дутики Demar темно-сірого кольору, спереду на липучках, дуже зручні у використанні.

Дана модель підійде на звичайний та помірний підйом ніжки.

Демари ідеальні на мороз та сніг. Їх можна одягати на сльоту, насамперед за рахунок високої підошви. Але нагадуємо, це взуття не підходить на калюжі та дощ. По-перше, вона дуже тепла за такої погоди. По-друге, дутики Демар водовідштовхувальні, але не водонепроникні. Якщо в них вийти гуляти калюжами, згодом шви почнуть промокати. Не промокають при гулянні по калюжах тільки гумові чобітки (з утеплювачем - на прохолодну пору).

Утеплювач: натуральна овеча шерсть (набивна, на трикотажній основі, за рахунок чого легка та м'яка).

Устілка: щільна, повстяна, з рясним верхнім шаром овечої вовни.

Верх: водовідштовхувальний матеріал, що відмінно захищає від пронизливого вітру.

Підошва: лита, легка, з повітряним прошарком, створює термоефект для дитячої ніжки. Матеріал підошви - термопластична гума. Не "дубеє" на морозі, залишаючись еластичною і не ковзною.

Чоботи Demar розраховані на температурний режим від -5 до -25 градусів морозу. Все індивідуально, але в середньому до -10...-12 градусів не рекомендується одягати теплі шкарпетки (щоб ніжка не потіла). Якщо малюк із зимової прогулянки, в холодну та снігову погоду, прийшов, зняв Демаріки, а ніжки вологі - швидше за все виною тому саме недоречно теплі шкарпетки.

Дуже легкі: від 280 г пари 20-21 розмірного ряду.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ксенія Сергіївна
(Перекладено) Чоботи хороші: лешки, теплі, легко одягати і знімати за рахунок застібки-липучки. Єдине що - складно нам натягувати їх через високий підйом ніжки. Один чобіток одягається нормально, а другий - одягаємо довго і нудно, ще й зісковзує, якщо не до кінця ножку вставити. До чобітків претензій не маю, мабуть, мені потрібно було іншу модель вибрати, для високого підйому. Надіялася на коментарі вище, що ця модель для високого підйому теж підходить.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена Вікторівна
(Перекладено) Купуємо цю модель другий рік поспіль. Дуже подобається. У дитини високий підйом ніжки, дані дутики не викликають жодного дискомфорту при вдяганні. Легкі, теплі. Окреме спасибі менеджерам магазину люди на своєму місці. Робота магазину організована чудово, чітко, швидко. Спасибі.
Як і у випадку з утепленими гумовими чобітками, для нас дуже важлива вага взуття, т.к. дитина дуже активна і важке взуття нам не підходить. Як уже писала, замовляємо другий рік поспіль, що говорить саме за себе. Можу рекомендувати Що дана модель, що цей магазин.
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталія
(Перекладено) у доньки високий підйом ніжки, тому вибір у нас був не великий. Переживала, з приводу кольору, але донька зраділа намальованій собачці))) Із задоволенням взула чобітки і не хотіла знімати - так і лягли спати, я зняла їй їх тільки коли вона заснула)))
Сподобалося: Швидко зателефонувала дівчина-оператор, приємна та професійна у спілкуванні. Швидка доставка. Від співробітників суцільний позитив. Розмальовка в подарунок)
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Юлія Олександрівна
(Перекладено) Велике спасибо дівчині консультанту, завдяки їй підібрали потрібний розмір. Чоботи зручні, якісні. Одним словом дуже задоволені:-)
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Анонімний користувач
(Перекладено) 13,5 який потрібний розмір?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Враховуючи, що питання задане у вересні і маленький вік дитини, на ніжку 13,5 см рекомендували б дивитися моделі з довжиною устілки 14,5 см - наприклад, синій Sunny[/url] https://leopold.ua/goods/123046/ у розмірі 22-23. Можна скуштувати і сірі Doggy 22-23. Але тут устілка в цьому розмірі йде 15 см. Їх добре вистачить на всю зиму. Але спочатку можуть бути великі.
Евеліна
(Перекладено) Добрий день. Синові 1рік і 5 міс, довжина стопи 14 см, високий підйом. 24-25 р-р (15,8см) на нього не будуть великі? Чи буде правильним обравши модель Sun Rise або Ise Snow із розміром 22-23 (15см)? Допоможіть визначитися з розміром з огляду на те, що на дворі зараз лише початок жовтня. Заздалегідь дякую.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Евеліно! Купуючи дитячі зимові дутики восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. Враховуючи це, і те, що практично завжди батьки додають і округляють у велику сторону, моделі Sun Rise або Ise Snow у розмірі 22-23 виглядають краще. До того ж, вони краще підходять на високий підйом. Запасу 10 мм буде цілком достатньо до кінця зими. Будь ласка.
Віка
(Перекладено) Здрастуйте... скажіть будь ласка якщо не підійдуть вірнути можна???????
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Вікторія. Звичайно, обмін і повернення є. Щоб розмір підійшов, потрібно правильно заміряти ніжку дитини. Поставте дитину босими ніжками на листок паперу, позначте великий пальчик і п'ята, заміряйте цю відстань - зможемо точно порадити з відповідним розміром.
Наталія Василівна
(Перекладено) Вітаю! У розмірній сітці сантиметри позначають довжину ніжки чи довжину устілки? / саме ця модель/
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталіє!

Для всього взуття у нас на сайті сантиметри позначають лише довжину внутрішньої устілки. Для правильного вибору розміру потрібно поставити босу ніжку дитини на лист. Відзначити п'ята і великий пальчик, і заміряти цю відстань. Враховуючи, що зараз уже середина листопада, вистачить запасу в 1 см.
Олена
(Перекладено) Добрий день. Синові 11 місяців. Ніжка 13-13,5 см. Який розмір нам вибрати, щоб було максимально комфортно та зручно. Ніжка не худа, але й не дуже пухка. Я б сказала пухленька :-)
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено!

На ваше запитання щодо розміру вже відповіли, прочитайте тут щоб не повторюватися.

Враховуючи що ніжка пухленька, рекомендував би саме цю модель, або будь-яку іншу - зі шнурівкою від шкарпетки, але не Furry. Такі моделі будуть зручніші в одяганні на пухку ніжку.
Світлана Юріївна
(Перекладено) Скажіть будь ласка, у цієї моделі йде тільки липучка або додатково під нею ще є і замочок?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Тільки липучка без замочків. У цьому вся сенс - замочки роблять обхват фіксованим, липучка ж дозволяє максимально "підігнати" обхват під ніжку дитини.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно-сірий.
Бренд: (Польща).

20-2122-2324-2526-2728-29
Довжина устілки, см141516.517.719

Для дутиків потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці дутиків восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити