Бірюзові шкіряні топики замовити

артикул: 1381
Фото - бірюзові шкіряні топики ціна 435 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 435 грн. за пару

Бірюзові шкіряні топіки для малюків. Дуже красиво поєднується бірюзовий колір та вставки синього та білого кольору попереду на топах. Застібаються на широку липучку.

Топики повністю виготовлені вручну, з м'якою, прошитою підошвою, на липучці. Легкі пара важить близько 80 гр. Легко одягаються та знімаються. Ідеально підходять для дітей від 4 місяців до 2х років.

Верх - натуральна замша
Усередині - дихаючий матеріал Elastic Mesh
Устілка - шкіра
Підошва - натуральна шкіра + захисні вставки

(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Галина
(Перекладено) Тоді краще брати з теплішою підошвою... У вас тут вибір шикарний. Я розгубилася. Багато чого подобається. Але треба вибрати щось на цю весну. У нас стопа 13 див.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
На сьогодні справді краще брати з гумовою підошвою. А такому малюкові можна навіть утеплити. Ліворуч є фільтр за розмірами. А на сторінці з демісезонним взуттям, на самому верху над списком товарів, є фільтр за типами. Якщо вибрати відповідний розмір і відповідний тип, залишиться вже не так багато моделей, і простіше буде визначитися. посмішка
Галина
(Перекладено) Нам рік і ми добре бігаємо по дому в шкарпетках. Чи підійде саме це взуття зараз надвір. Чи краде вибирати з гумовою підошвою?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Галина, топики відмінно підходять, і створені саме для найменших. Вони легкі та м'які. Вони можна ходити вулицею. Звичайно, тільки в суху погоду, інакше шкіряна підошва промокатиме.

Та й тут ще слід враховувати температурні режими. Наразі друга половина лютого, не знаю як у Вас, а у нас сьогодні на вулиці зараз +4. За такої температури малюкові в них буде холодно. Одягати їх можна хоча б за +15.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: бірюзовий з синіми вставками.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих топиків найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. Малюкам ми рекомендуємо запас устілки до 5 мм.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити