Темно-сірі босоніжки із текстилю для хлопчика

артикул: 9008
Фото - темно-сірі босоніжки із текстилю для хлопчика ціна 169 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Текстильні босоніжки на двох липучках для хлопчика. Просто незамінні і будинки, і в садку, а так само на дачі і в селі, ну і куди ж без них влітку на прогулянку та дитячий майданчик! Яскраві кольори, забавні малюнки, оригінальний дизайн порадують дитину. Батьки ж будуть раді відмінній якості та простоті у догляді за цим недорогим, повсякденним взуттям.

Чудові текстильні босоніжки фабричного якості польської фірми Nazo. Виробник дбає про здоров'я ніжок Вашої дитини, використовує лише натуральні текстильні матеріали. Взуття легке, з гнучкою і не слизькою підошвою, яка створює жорсткий задник. Це, у свою чергу, забезпечує надійну фіксацію стопи дитини (адже текстиль - м'який матеріал, йому потрібна основа):

приклад задника:

На ніжці добре фіксуються за допомогою двох надійних липучок. Підійдуть на будь-яку по повноті ніжку та на будь-який підйом.

Зверніть увагу! Фабрика припускає відмінності елементів оформлення та декору кінцевого виробу від фото. Також на фотографіях моделі можуть бути зображені з додатковими шкіряними устілками з супінатором, але поставляються без них. У взутті йде текстильна, незнімна устілка. За бажання шкіряну устілку із супінатором можна купити окремо. У нас вони представлені в трьох варіантах ( раз, два, три ). Принципової різниці між ними немає, просто різні виробники (Польща).

Колір : темно-сірі.

Розміри : від 19 до 27 розміру.

Бренд - Nazo (Польща).
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталія Юріївна
(Перекладено) Гарні літні босоніжки, такі як на картинці. Легкі та дитині зручно бігати в них.
Сподобалось все.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Лідія
(Перекладено) Добрий день. Підкажіть будь ласка, з укрпоштою працюєте?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Лідія. Так, надсилаємо посилки Укрпоштою. Детальнішу інформацію з якими транспортними компаніями ми працюємо, можете прочитати перейшовши за посиланням Доставка по Україні.
Оксана
(Перекладено) Доброго дня, вони для саду підійдуть чи будуть важкі? Нам не для вулиці. довжина ніжки 14,5 нам 13 вересня в сад, який розмір потрібен? 23 чи більше?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Оксано. Все дитяче текстильне взуття не важке, приблизно як тапочки. В принципі, як і все інше взуття, представлене у нас - важких моделей немає. Для дитячого садка відмінно підійдуть, як і вказано навіть на самому початку опису. Якщо боса ніжка дитини рівно 14,5 см без додатків - 23 розмір цієї моделі буде зараз, без запасу. Рекомендований запас для дитячого текстильного взуття 5-7 мм. Тож у такому разі краще подивитися іншу модель. Якщо ніжка все ж таки менша (14 - 14,2 см), то підійдуть добре.
Анонімний користувач
(Перекладено) І чи з'явиться 22 розмір?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
На жаль, найближчим часом нових надходжень цієї моделі не очікуємо. Але якщо у дитини боса ніжка 14 см, то 22 розмір цієї моделі не підійде навіть зараз, будуть зовсім впритул. Будь ласка.
Анонімний користувач
(Перекладено) Здрастуйте)У сина ніжка 14 см-сподобалася ця модель,14.7 см не сильно великі будуть?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня.

Якщо 14 см - довжина босої ніжки і без додатків, 23 розмір повинен добре підійти. Для дитячого текстильного взуття ми рекомендуємо запас від 4-6 (нині) до 6-8 мм (з невеликим запасом). Зараз (друга половина травня) можуть бути ще трохи вільними, а вже ближче до літа будуть вчасно, їх добре вистачить на все літо.
Марина
(Перекладено) Підкажіть, чи такі будуть у 24-25 розмірі?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Чекаємо на надходження тільки текстильного взуття фірми Vi-GGa-Mi.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Польща).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити