Мокасини чорно-сині в білий горошок для дівчинки

артикул: 9021
Фото - мокасини чорно-сині в білий горошок для дівчинки ціна 205 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Зверніть увагу! Ця модель може мати істотні відмінності від фото. Більш детальна інформація з прикладами можливих відмінностей знаходиться ближче до кінця опису капців.

Чудові текстильні мокасини для дівчинки. Просто незамінні і будинки, і в садку, а так само на дачі і в селі, ну і куди ж без них влітку на прогулянку та дитячий майданчик! Яскраві кольори, забавні малюнки, оригінальний дизайн порадують дитину. Батьки ж будуть раді відмінній якості та простоті у догляді за цим недорогим, повсякденним взуттям.

Чудові текстильні мокасини польської фірми Vi-GGa-Mi. Виробник дбає про здоров'я ніжок Вашої дитини, використовує лише натуральні текстильні матеріали. Взуття легке, з гнучкою і не слизькою підошвою, яка створює жорсткий задник. Це, у свою чергу, забезпечує надійну фіксацію стопи дитини (адже текстиль - м'який матеріал, йому потрібна основа):

приклад задника:

Попереду підошва так само завищена, що забезпечує додатковий захист носка: як дитину - від травмування, так і самого взуття - від протирання.

За забарвленням частина мокасин темно-сині, частина - майже чорні, в дрібний білий горошок, попереду можуть бути прикрашені нашивною рожевою стрічкою з люрексом і ніжно-рожевою або білою квіткою або бантиком. На ніжці добре фіксуються за допомогою ремінця на міцній липучці. Підійдуть на будь-яку повноту ніжку, на будь-який підйом.

Зверніть увагу! Фабрика припускає відмінності елементів оформлення та декору кінцевого виробу від фото. Ця модель, наприклад, може виглядати так:



Також на фотографіях моделі можуть бути зображені з додатковими шкіряними устілками з супінатором, але поставляються без них. У взутті йде текстильна, незнімна устілка. При бажанні шкіряну устілку можна придбати окремо.

Колір : темно-сині або чорно-сині у білий горошок.

Розміри : від 18 до 27 розміру.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ілля
(Перекладено) Дуже гарне взуття. Ошатні мокасини. Дитині дуже подобається. добре підійдуть на повненьку ніжку. Нам трошки вільні, але з шкарпеткою дуже добре. А головне - підошва. Дитину не заносить на поворотах)))
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Неля Григорівна
(Перекладено) Мокасини просто диво, гарненькі, легкі, зручні. Дитині дуже сподобалися. Носимо із задоволенням. На 2 роки брали по устілці 14,5 см (24 розмір), заздалегідь замірявши ніжку, додавши трохи запасу. Прям точно, ідеально. Всім рекомендую. Доставка швидка, продавець товариський. Задоволені.Спасибі.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Оксана
(Перекладено) Мокосини дуже красиві, зручні. Рекомендую! Дякуємо за подаруночок!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Юлія
(Перекладено) Перший раз зробила замовлення в "Леопольді" і залишилася дуже задоволена! Мокасинчики не тільки дуже красиві, якість теж приємно здивувало. Доньці дуже сподобалися! Виглядають чепурно і дуже легкі, саме те, що потрібно моїй "непосиді" на прогулянці. Всім раджу. Якість обслуговування мене приємно здивувала. Окреме спасибі за подарунок!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ганна
(Перекладено) Туфельки розкішні! Велике спасибі за консультацію та відмінну якість товару. Тільки одне "але" - нервовий і неприємний кур'єр (який дозволяє собі підвищувати голос на клієнта через свою неуважність). З ним справи більше не хочеться мати, а з вами - із задоволенням!
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Дякуємо за відгук і зауваження. Із кур'єром уже провели бесіду. Надалі подібне повторитись не повинно, хоч раніше таких скарг не було. Можливо, просто був пізній вечір і людина трохи втомилася. Але це в жодному разі не виправдання. Прийміть наші вибачення та нарахований бонус у вигляді 2 безкоштовних доставок по Києву при покупці до 500 грн.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Валентина Олегівна
(Перекладено) Купила мокасини для доньки! Дуже сподобалися легкі, зручні, красиві. Брала трохи більше за розміром, щоби на все літо вистачило, і не подумала про устілку. Була б дуже доречною на сьогодні. Але і без устілки добре на ніжці тримаються за рахунок застібки на липучці.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Марія
(Перекладено) Доброго дня. У дитини нога 11 см. Який розмір брати, щоб носити на тонкий носок зараз чи тонкі колготки? Заздалегідь дякую.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Маріє! Рекомендуємо запас від 5 до 10 мм для текстильного взуття. Але враховуючи, що ніжка 11 см, дитині має бути близько року. Таким малюкам краще купувати запас близько 5 мм. Отже, ідеальною буде модель із устілкою 11,5 см. На жаль, таких розмірів зараз немає. Найближчий 20 розмір йде 12 см по устілці. На сьогодні буде ще трохи вільний, можна буде через 1-2 місяці (у малюків у період коли вони починають ходити ніжка росте особливо інтенсивно). Будь ласка.
Ганна
(Перекладено) за доставку треба платити, якщо так то скільки і час посилки
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доставку оплачує покупець, вартість та строк доставки залежить від служби доставки, всю інформацію, що Вас цікавить Ви можете дізнатися перейшовши за посиланням http://leopold.ua/news/read/346/
Оксана Михайлівна
(Перекладено) Якщо купувати окремо устілку, який розмір мокасин вибирати, у нас за цією шкалою 26-й, розмір ноги 15,5 см
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Текстильне взуття Nazo та Vi-GGa-Mi тільки вчора отримали, ще самим доводиться все перевіряти ще раз. посмішка Отже, на Nazo устілку необхідно вибирати того ж розміру, що й взуття (тобто на 26-й розмір взуття треба брати 26-й розмір устілки), а для Vi-GGa-Mi - того ж розміру, або на розмір менше. Тут уже треба зіставляти заміри взуття та устілки. Остання має бути приблизно на 5-6 мм більше.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно-сині або чорно-сині в горошок.
Бренд: (Польща).

18192021222324252627
Довжина устілки, см10.5111212.5131414.5151616.5

При виборі розміру дитячого текстильного взуття із закритим носком найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. З великим запасом найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити