Багаторазова велика пелюшка 120x70 см

артикул: 04772
Фото - багаторазова велика пелюшка 120x70 см ціна 325 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Непромокає пелюшка великого розміру незамінна при догляді за маленькою дитиною. Зручно використовувати при зміні підгузника, відмінно рятує від забруднень будь-які поверхні при перевдяганні дитини. Компактна, не займе багато місця, можна брати із собою скрізь, де знадобиться переодягнути малюка.

Великий розмір пелюшки дозволяє захистити навіть ліжечко, матрацик. Так само, на ній ваше маля спокійно може приймати "повітряні ванни", не обмежуючись у рухах: вона дійсно простора. За рахунок того ж розміру, однієї такої пелюшки вистачає для зміни не одного підгузника, і немає необхідності відразу кидати її в прання. Адже навіть десь з'явиться пляма, цю частину пелюшки можна просто підвернути і продовжити займатися дитиною.

На відміну від пелюшок з клеєночним дном не ковзає, тому що зі зворотного боку у неї третій - махровий шар. Не холодна, верхній шар - м'який і приємний на дотик трикотаж із гарними малюнками. Багаторазова, можна гладити та прати.

Ніжна пелюшка світло-жовтого кольору в рожевих квіточках і з жовтою окантовкою по краю.

Пелюшка не "шуршить", і не буде малюка, так що її можна стелити навіть у дитяче ліжечко!

Верх - трикотажний з малюнками.
Проміжний : всередині - непромокальна мембрана, без поглинаючого шару.
Низ - бавовняний махровий трикотаж.

Розміри : L - 120х70 см.

Бренд - Mom&Bab.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Маріанна Юріївна
(Перекладено) Дякуємо за відмінну якість обслуговування, за якісну непромокальну пелюшку і за приємний подарунок-сюрприз у посилці! Дуже потрібна річ у період відмовитися від користування підгузками.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Людмила
(Перекладено) Доброго дня, скільки коштуватиме доставка цієї пелюшки по Києву?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Людмило.

Умови описані на сторінці доставка по Києву. На поточний момент доставка кур'єром коштує 30 грн, при покупці від 500 грн. доставка безкоштовно.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі дитячих непромокальних пелюшок слід орієнтуватися на їх розмір у сантиметрах - довжину та ширину. Враховуючи зріст та вік дитини.

Не слід забувати, що у пелюшок може бути різне призначення. Тому найбільший розмір - не завжди найкращий вибір. Наприклад, якщо пелюшка потрібна просто як підстраховка на час зміни памперса - краще вибрати найменший розмір. У разі чого її буде набагато простіше випрати.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

закрити
закрити
закрити
закрити