Красиві утеплені темно-коричневі черевички унісекс купити

артикул: 1503
Фото - красиві утеплені темно-коричневі черевички унісекс ціна 665 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Хороші демісезонні черевики Little Blue Lamb серії UI.

Темно-коричневі черевики на широкому ремінці на липучці. Всередині черевики утеплені штучним хутром. Чудово підходять та спеціально спроектовані для дітей від 1 року до 3 років. Широкі, зручні, зносостійкі. Їжаки посилюють інтерес дітей до ходьби та допомагають практикуватися. За потреби легко змінюються на заглушки.

Демісезонні (весна/осінь).

Верх - PU шкіра
Усередині - штучне хутро
Устілка - штучне хутро
Підошва - гума







(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Ірина
(Перекладено) Добрий вечір! Чи не потітиме ніжка у дитини, адже в даній моделі штучне хутро? За якої температури рекомендується взувати черевики?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня Ірина. У попередньому питанні (дивіться його нижче) вже давав відповідь щодо температурного режиму. Багато в чому все залежить від індивідуальних особливостей дитини. У будь-якому випадку це не зимове взуття, хутро не надто тепле.
Наталя
(Перекладено) при якій температурі їх рекомендується носити? і якщо цей матеріал не є промокальним, по мокрій траві пройтися без намокань можна?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Взагалі це європейська зима, але зверніть увагу, що ми їх продаємо виключно як демісезон, для наших зим вони не підходять, тільки на осінь-весну і дуже теплі зимові дні. По температурному режимі багато суто індивідуально і залежить від особливостей дитини. Якщо малюк мерзляк, від +10 до 0, якщо активний, від +5 до -5. Якщо вам потрібне тепле зимове взуття для дітей, у нас є http://leopold.ua/store_cat/8306/ в холодну погоду.

дитячі гумові чоботи не промокнуть. Все інше взуття може промокати. Разок пройтися мокрою травою можна без проблем. Якщо гуляти після дощу або калюжами, промокнуть. Це звичайне взуття.
Юлія
(Перекладено) Добрий день. Сподобалася ця фірма взуття, підкажіть, будь ласка, демісезонні моделі промокають за дощу?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Юліє!

На вологу погоду підійдуть, але не на дощ. Для дощу у нас є тільки гумові чоботи[/url] ]. Дана модель з [url=http://leopold.ua/articles/read/7207/]PU-шкіри - це шкірозамінник на основі натуральної шкіри. А остання не є непромокальним матеріалом.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темний коричневий відтінок.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити