Красива зимова шапочка зі стразами для дівчинки

артикул: 04984
Фото - красива зимова шапочка зі стразами для дівчинки ціна 345 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 345 грн. за штуку
розмір:
 колір:

Чудова шапочка на зиму для дівчинки.

Тепла шапочка, в'язана лицьовою гладдю по низу візерунком косичка, утеплена синтепоном, усередині бавовняна підкладка. Прикрашена блискучими стразами у вигляді квіточок, зверху з великим кумедним помпоном зі штучного хутра, є вушка та зав'язки.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ольга
(Перекладено) Вітаю! Замовляли у вас таку шапочку, дуже сподобалася якість! При пранні не втрачає колір не форму, зовсім не кошлатиться ... сидить шикарно! Тепер хочемо ще одну таку, але іншого кольору! Підкажіть, сіра йде повністю сіра і з сірим помпоном? Немає фото наживо?
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук, раді що покупка порадувала Вас. посмішка Прикріплюю фото сірої шапки, якщо цікаво, у відповіді на попереднє питання також є фото цієї шапки в рожевому кольорі.


написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Тетяна
(Перекладено) Здрастуйте, чи можна побачити реальне фото шапки в рожевому кольорі, на обхват голови 50-54? спасибі
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Тетяно!

Вибачаємося за затримку з відповіддю о півтори годині, на запитання з фото потрібен деякий час для підготовки. Усі фотографії на сайті реальні. Просто в цьому випадку використовується модель.

Єдине, відразу варто зауважити, що речі, зняті на моделі (або на манекені), і на столі, виглядають по-різному. Наприклад, з недавнього можна подивитися на дитячу для хлопчика. В описі до неї є два фото просто розкладеної курточки, і головне фото товару - вона ж, але на манекені. Виглядає зовсім інакше.

Також один нюанс - такі речі як помпони, декоративні елементи, хутро на капюшонах. Зазвичай вони йдуть абсолютно однаковими на всю сітку розмірну. І для маленьких розмірів одягу, і для великих, вони використовуються того самого розміру. У той же час фотографувати не завжди, але частіше зручніше найменші моделі. Тому такі речі, залежно від розміру виробу можуть мати різну пропорцію. Помпон щодо шапки маленького розміру виглядатиме значніше, ніж він же, але на шапці більшого розміру.

Ну і власне, ось фото наживо:


Будь ласка.
Тетяна
(Перекладено) Підкажіть, будь ласка, шапка в кремовому кольорі йде з бежевим відтінком? І помпон у реалі виглядає також як на фото?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Шапочка йде ближче до молочного кольору, шампань. Помпони щільні, великі, в обхваті 26-27 см. Фотографуються зазвичай найменші розміри виробів. Помпони все йдуть одного розміру. Тому у великих розмірах помпон щодо шапочки може виглядати інакше.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: кремовий, рожевий, сірий.
Склад: верх - 100% мериносова шерсть; підкладка - 100% бавовна.
Бренд: (Польща).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Найкращий показник для вибору розміру дитячих зимових шапок - це заміри кола голови дитини. Робляться вони мірною льотною (портновським сантиметром). Стрічку потрібно обернути навколо голови малюка так, щоб спереду вона проходила трохи вище брів, а ззаду йшла максимальною частиною потилиці.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити