Махрові чешки "Зайчик" для дівчинки замовити

артикул: 05134
Фото - махрові чешки Зайчик для дівчинки ціна 105 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 105 грн. за пару
розмір:
 колір:

Дані домашні чешки / мокасини для дівчинки являють собою махрову шкарпетку з 3D зображенням зайчика, зі зносостійкими не слизькою підошвою і основою із щільної штучної шкіри, міцно простроченими між собою. Тепле, легке, м'яке та зручне взуття для дитини, що ідеально підходить для дому та дитячого садка.

Кольори : фіолетові, кремові, рожеві.

Розмірний ряд із замірами довжини устілки:
16-17 р - 11,5 см;
20-21 р - 13 см;
22-23 р - 14,5 см;
24-25 р - 16 см.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.
Склад: 90% бавовна, 8% поліамід, 2% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих чешок для дому найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. Ми рекомендуємо запас устілки до 10 мм при покупці в сезон. Для дбайливих батьків, які купують на виріст за 3-6 місяців, запас можна брати до 15 мм, але не більше.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити