Теплі пледи стегані 90х85 см з пояском для малюків

артикул: 05191
Фото - теплі пледи стегані 90х85 см з пояском для малюків ціна 385 грн. за комплект - Леопольд

Ціна:

 385 грн. за комплект

Теплий трикотажний плед із куточком для голівки дитини. З зовнішнього боку щільна трикотажна тканина з красивими малюнками, між шарами трикотажу утеплений синтепоном, внутрішня тканина - однотонний стьобаний трикотаж. Куточок для голови дитини прикрашений аплікацією. На додаток до пледу йде пояс на липучці, завдяки якому Ви можете зручно сповивати малюка. Краї прострочені з окантовкою в тон пледу.

Склад - 100% бавовна, утеплювач - синтепон.

Кольори : блакитний з левом, блакитний з машинкою, блакитний з вертольотом, ніжно-рожевий з метеликом, ніжно-рожевий зі слоником.

Розмір : 90х85 см.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Даша
(Перекладено) Здрастуйте! Можна фото в розгорнутому вигляді з обох боків? і складений конвертиком? і чи підійде такий плед на виписку з пологового будинку?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Даша!

Вибачаємось за затримку з відповіддю. Фото нижче. На складі зараз немає відпарювача, тому пом'ятий після упаковки. Плед можна використовувати для виписки, але враховуйте сезон. Цей плед на синтепоні для літа буде занадто теплим.






написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі дитячих пледів слід орієнтуватися з їхньої розмір у сантиметрах - довжину і ширину. Враховуючи зріст та вік дитини. Не слід забувати і про призначення пледа. Легким літнім пледом, призначеним для захисту від сонця, з головою не накриваються - можна брати невеликі розміри. А ось якщо зимовий плед буде малому малий по довжині, спокійно спати під ним не вийде.

Це зовсім не означає, що чим більше - тим краще. Зайве великий плед не вийде брати з собою в коляску, а в ліжечку він нагромаджуватиметься і дратуватиме малюка. Все має бути в міру та з невеликим запасом.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити