Дитячі пелюшки 70х75 см у блакитних тонах

артикул: 05206
Фото - дитячі пелюшки 70х75 см у блакитних тонах ціна 90 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Хороші пелюшки з трикотажу для малюка, знадобляться вам щоб застеляти пеленальний столик, ліжечко, коляску, на прийомі у педіатра, просто незамінна дрібниця! Після водних процедур малюка теж краще витирати не рушником, а пелюшкою, тому що вона добре вбирає воду і м'яка. Трикотажні пелюшки зручніші для сповивання малюків, легко переносять численні прання та прасування.

Трикотажне полотно пелюшок середньої товщини, м'яке, однакової фактури з обличчя та вивороту. Краї пелюшки по периметру оброблені оверлоком.

Кольори - в асортименті! Бажаний колір уточнюйте менеджеру за погодженням замовлення!

Зверніть увагу: на фото представлена частина кольорів.

Кольори для хлопчика : з малюнками білі - з машинками, з колами та машинками, з м'ячами та бейсболками; кремові - з кубиками, з жабенятами;
однотонні - ніжно-блакитні, блакитні, бірюзові;
у смужку широка смужка - білі у блакитну смужку, блакитні у синю смужку, сірі у блакитну смужку; маленька смужка - блакитні у коричневу смужку;
білі - із зеленою та блакитною смужкою, із сірою та блакитною смужкою, з бежевою дрібною смужкою; помаранчева, бірюзова та жовта смужка.

Склад - 100% бавовна.

Розміри: 70х75 см.


При покупці "приданого" для новонародженого крім бодіків, чоловічків, памперсів, стандартним пунктом у списку є пелюшки. Відразу ж після появи на світ, вони будуть найпершим одягом новонародженого. Навіть якщо ви противник сповивання, пелюшки просто незамінні в процесі догляду за малюком. Без них не обійтися навіть у нашому світі. Та й що може бути краще за натуральний матеріал, з якого зроблені пелюшки?
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Катерина
(Перекладено) Відмінні пелюшки. М'які. Красиві, насичені кольори. Як себе поведуть після прання та в експлуатації, напишу пізніше))) Доставили оперативно
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Ганна
(Перекладено) Доброго дня, де можна подивитися всі забарвлення пелюшок для хлопчика та унісекс
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
На жаль, такої можливості немає. Забарвлень багато різних, загальне уявлення зображено на фото. Якщо для Вас важливо бачити точно той малюнок, який буде, будь ласка, виберіть інші моделі пелюшок. Тут же можете просто уточнити бажане забарвлення, наприклад, потрібні з машинками, або бажано салатову смужку.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити