Піжамка "Красивий ведмедик" для дівчинки

артикул: 05211
Фото - піжамка Красивий ведмедик для дівчинки ціна 275 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Піжамка з нещільного трикотажу з чарівним ведмедиком для дівчинки.

Кофточка в пижамці однотонна з довгим комбінованим рукавом білого кольору із сердечками, бантиками та маленькими ведмедиками. Попереду на кофтинці красивий ведмедик з бантиком. Круглу горловину прикрашає рюш із тієї ж тканини, що й рукавчики. Штанці прямого крою білого кольору в поясі на резиночці, з малюнком сердечок, бантиків та ведмедиків.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Яна Віталіївна
(Перекладено) Сьогодні отримала нашу піжамку. Вона просто супер. Якість відмінна, гарна, яскрава. На дитині сидить дивовижно. Повномірна. Велике дякую магазину за прекрасні, якісні речі і за маленький, але такий приємний подаруночок для дитини!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Alyona
(Перекладено) Послугами "Леопольда" користуюся регулярно близько 2-х років. Це - чудовий магазин, у якому цінують своїх клієнтів. Обслуговування завжди ввічливе та дуже оперативне. Не можуть не зачепити і маленькі подарунки для дітей, які кладуться на кожне замовлення. У цьому ціни, враховуючи якість товару, середні. Вчора замовила ще одну піжамку своїй доньці (якість дуже хороша, м'яка резиночка на поясі). Хотілося б сказати про вашого кур'єра: він відповідальний, дружелюбний і дуже хороший! Процвітання вам! Спасибі що ви є.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: рожевий, бузковий, білий.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Туреччина).

869298104110
Рукав від плеча, см29303334.536
Довжина кофточки, см3639414345
Кроковий шов, см3234383943
Довжина штанців, см5054566066

При виборі розміру дитячих піжам, найкращими показниками є зріст та вага дитини.

Маленька хитрість: моделі піжам із манжетами на рукавах та штанях можна брати з невеликим запасом понад норму. Манжет фіксуватиме зайвий напуск. У результаті піжамки вистачить на довше, а дитині буде так само зручно. Але запас все одно має бути помірним.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити