Маєчка на тонких бретельках "Модниця" для дівчинки

артикул: 05222
Фото - маєчка на тонких бретельках Модниця для дівчинки ціна 60 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Красива маєчка на тонких бретельках із зображенням дівчинки з покупками та написом "Love fashion", край окантований резиночкою в тон маєчку. Ніжний і приємний на дотик, добре тягнеться. При покупці трусиків або трусиків-шортиків, вийде гарний комплект.

Забарвлення :

- кремова,
- персикова.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Оксана Василівна
(Перекладено) Я дуже незадоволена, бракована прийшла, суцільна синтетика!
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Оксано, я щойно Вам дзвонив. Усі речі перед відправкою постійно перевіряються на наявність шлюбу. Нам дуже шкода, що цю маєчку недоглядали і вона прийшла з перекрученою бретелькою. Але люди іноді помиляються. Будь ласка, відправляйте нам її назад, вартість пересилання посилки туди-назад ми Вам обов'язково компенсуємо. Дякую вам за розуміння!

Що стосується "суцільна синтетика", в описі вказано актуальний склад виробу: 95% бавовни, 5% еластану. Сучасна бавовна тільки на дотик перевірити часто не можна. Зараз існує безліч видів обробки волокон та готових тканин. Наприклад, та ж мерсеризація робить бавовну на дотик абсолютно невпізнанною.

Як я вже казав, перед відправкою усі речі проходять перевірку на шлюб. Так що для текстів візьмемо один із зразків, який якраз не пройшов такої перевірки. Переконатися в тому, що це бавовна, а не синтетика, можна перевіривши виріб одним із багатьох способів.

І серед усіх існуючих способів особисто мені найбільше подобається метод зминання. Міцно стискаєте в кулаку виріб, бавовна завжди м'ятиметься, у тому числі з дрібними складками, подібно до паперу. Метод хороший тим, що так можна завжди і скрізь перевірити тканину:


Звичайно, він найбільше підходить для класичного трикотажу. А ось, будучи вдома, з'являються сильніші методи. Бризнути водою виріб - гарний варіант перевірки. Як великі, так і дрібні бризки у виріб з бавовни вбиратимуться миттєво:


Ну і як безвідмовний, точний, але радикальний варіант - скористатися сірниками. Тільки не витягуйте нитки зі швів - для міцності зшиватися бавовняний виріб цілком може і синтетичною ниткою, зазвичай якраз так і буває. Отже, беремо шматочок тканини з нашої, що не пройшла перевірки маєчки:


Акуратно підпалюємо його. На жаль, фотографія не передає запаху. Але пахло паленою целюлозою (запах вати, що горить, паперу). Горить швидко, копити не утворюється, "кулька" на кінці нитки так само не утворюється, є характерне тління залишку. Найбільш типова бавовна:


Залишок - легкий і маленький "скелет", сірого кольору:


У результаті, що вказується виробником склад 95% бавовни, 5% еластану у нас не викликає жодних сумнівів. Маєчка успішно пройшла всі три випробування, синтетики тут немає, тільки натуральна бавовна! Просто сучасні методи обробки бавовни роблять його абсолютно невпізнанним на дотик, м'яким, еластичним, делікатним.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.
Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих маєчок перше, що варто орієнтуватися - це зріст дитини. А в тих випадках, коли за зрістм складно однозначно зробити вибір між двома розмірами (коли дитина потрапляє між розмірами), можна враховувати другий за важливістю показник для майок - вага дитини.

Майте на увазі, що при виборі дитячих трусиків все з точністю до навпаки. Для трусів основний показник - це вага дитини, а зріст вже другорядне.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити