Темно-синій парасольку-тростину "Свинка Пеппа" для дівчинки

артикул: 05289
Фото - темно-синій парасольку-тростину Свинка Пеппа для дівчинки ціна 250 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Погана погода ще не привід пропустити прогулянку на вулиці або не піти в дитячий садок, гості та магазин. Без детских резиновых сапожек конечно же все равно не обойтись, а вот одевать непромокальний дощовик не завжди зручно. У такому разі від негоди Ваша дитина захистить дитячу парасольку. Він не тільки вбереже від негоди, а й буде яскравим, улюбленим аксесуаром у дитячому гардеробі. Життєрадісні забарвлення парасольки піднімуть настрій у похмуру погоду. І це буде особиста "доросла" парасолька Вашої дитини, не варто забувати, що дітки дуже люблять у всьому наслідувати нас.

Зручний та безпечний парасолька-тростина, з круглими насадками на кінцях спиць та кінчику тростини червоного кольору. Парасолька напівавтомат. Фіксується на застібку на липучці. Ручка закруглена із червоного пластику, гладка та зручна.

Верх з поліестру, на темно-синьому тлі парасольки зображені улюблена мультяшна Свинка Пеппа та її друзі. Всередині металева тростина з пластиковими спицями.

Розмір : складений купол - 48 см, повна довжина - 69 см, для дівчаток від 6 до 10 років.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Світлана
(Перекладено) Дуже красива і оригінальна парасолька, міцна. Купувався для хлопчика 2,5 років, сподобався одразу ж як побачив.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: синій.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Дитячі парасольки найкраще вибирати, виходячи зі зріст дитини. Як другорядні показники можна розглядати вагу та вік. Якщо дитина дуже велика (за вагою), можна взяти парасольку трохи більшого розміру, ніж її зріст. А вік насамперед визначає модель, а саме - забарвлення. Дорослі дітки навряд чи захочуть гуляти із парасолькою з "Капітошкою", їм захочеться "Трансформерів" чи "Вінкс".
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити