Дощовик-пончо з Людиною павуком для хлопчика

артикул: 05284
Фото - дощовик-пончо з Людиною павуком для хлопчика ціна 265 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

На вулиці сиро і мокро, йде дощ, а Вашому непосиді так хочеться пограти, та поблукати калюжами. Це ще не привід для того, щоб залишитися вдома перед телевізором. Можна купити дитяча парасолька. Але для спокійної прогулянки в "мокру" погоду чудово підійде і цей дитячий дощовик-пончо. Він зручний тим, що не сковує рухів, одягається на верхній одяг, а руки дитини залишаються вільні. Легкий та компактний, не займає багато місця, легко поміщається у сумочці чи рюкзаку. Забезпечує найкращий захист у порівнянні з парасолькою у вітряну погоду. Легко витирається та швидко сохне.

Вільний дощовик-пончо із ПВХ чудово відштовхує вологу. Застібається на чотири кнопочки, в області рукава внизу можна застебнути на кнопочки, капюшон зверху прибитий на резинку. Шви у дощовика пропаяні та проклеєні, що виключає намокання нижніх шарів одягу.

Дощовик з комбінацією червоного та синього кольору, зверху йде червоний колір знизу синій, внизу зображено Людину павук, капюшон розфарбований під павутину. Окантовка капюшона, планочка під кнопки синього кольору, край пончо окантований червоним кольором. Залишилося купити гумові чоботи для свого хлопчика, а нам не страшний дощ з калюжами!

Склад - 100% ПВХ.

Заміри довжина рукава від горловини / довжина пончо:
1 розмір (зріст 98-104 см): 34 см / 59 см,
2 розмір (зріст 110-116 см): 39 см/69 см,
3 розмір (зріст 122-128 см): 41 см/79 см.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити