Стильні туфлі для хлопчика

артикул: 1518
Фото - стильні туфлі для хлопчика ціна 720 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Зверніть увагу: підошва не товста, м'яка, самі чоботи не важкі.
Підошва йде з високими бортами, за рахунок чого на фото здається товстою.

Оригінальні туфлі для хлопчика з блакитного джинсу із вставками із синьої замші на носку та на заднику. Попереду на білій шнурівці-резиночці. Підошва висока, білого кольору, із сучасного зносостійкого матеріалу TPR. Зручні, що дихають, м'які всередині. Підійдуть на будь-яку повноту ніжку, на будь-який підйом.

Верх - замша та текстиль
Усередині - текстиль з невеликим начісом
Устілка - текстиль
Підошва - TPR





(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Максим Павлович
(Перекладено) Дуже хороші якісні та стильні туфлі. Дякую консультанту за допомогу у виборі розмірів та швидку доставку.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Наталія
(Перекладено) На ніжку 15,2-15,5 см 25 розмір буде не малий? І на дуже високе піднесення вони підійдуть?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
На сьогодні і початок літа точно будуть добрі. На осінь, швидше за все, вже не вистачить. Дитяче взуття Little Blue Lamb зазвичай добре підходить на високе піднесення. Наскільки ця модель підійде на "дуже високий" сказати складно, у крайньому випадку шнурівку-гумку можна замінити на звичайні шнурки - тоді проблем точно не повинно бути. Хоча в останньому навряд чи буде потреба, резиночка м'яка і тягнеться добре.
Ольга
(Перекладено) Це літо чи весна?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Це демісезон - осінь/весна, для сухої погоди. Для справжнього літа вони спекотні. Літнім дитячим взуттям зазвичай є босоніжки та сандалі, а також текстильні моделі та шльопанці.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: блакитний із синім.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих туфель, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити