Відмінні комбіновані черевики унісекс замовити

артикул: 1515
Фото - відмінні комбіновані черевики унісекс ціна 830 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Зверніть увагу: підошва не товста, м'яка, самі чоботи не важкі.
Підошва йде з високими бортами, за рахунок чого на фото здається товстою.

Оригінальні черевики з темно-коричневого замшу зі шкіряними вставками гарного вишневого кольору підійдуть хлопчикам та дівчаткам. Попереду на шнурівці-резиночку, зверху застібаються на липучку. Ідуть на високій підошві із сучасного зносостійкого матеріалу TPR. Зручні, що дихають, м'які всередині. Підійдуть на будь-яку повноту ніжку, на будь-який підйом.

Верх - замша + http://leopold.ua/articles/read/7207/
Усередині - текстиль з невеликим начісом
Устілка - текстиль
Підошва - TPR





(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена
(Перекладено) Черевики дуже стильні, зручні, легені. Я знову в захваті від Little Blue Lamb. У дитини високий підйом і не худенька ніжка. Підійшли ідеально. За рахунок липучки, думаю, підійдуть і на худеньку ніжку.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена, Дніпропетровськ
(Перекладено) Черевики дуже якісні! Модні та стильні. Доставка, як завжди, швидка та з подарунками всередині. Велике вам спасибі!!!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Галина
(Перекладено) Добридень! Підкажіть будь ласка розмір см, вказаний як розмір устілки або як розмір ніжки см і там буде додатковий запас? Наприклад розмір 23 (14 см) - це на ніжку 14 см? Чи потрібно на ніжку 14 см брати більший розмір? Спасибі!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Галино. Усі заміри, вказані на сайті - це заміри речей. Для взуття це довжина устілки. Для демісезонного взуття, купуючи в сезон, ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Якщо у дитини боса ніжка вже 14 см, підійде лише 24 розміри цієї моделі. Будь ласка.
Людмила
(Перекладено) Добридень! Підкажіть, чи можуть 25-26 розміри знову з'явиться у наявності цього сезону? Спасибі!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Людмило! Вибачаюсь за затримку з відповіддю. На жаль, найближчим часом нових надходжень до дитячого взуття Little Blue Lamb не очікуємо.
Інна
(Перекладено) Доброго дня, скажіть, будь ласка, яка вага у цих черевиків? Чи не тяжкі вони? Підошва здається такою масивною... Для вузької ніжки чи підійдуть? Спасибі.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Інно! Черевики не важкі, при необхідності можемо зважити розмір, що Вас цікавить. Підошва просто з бортами, вона не така товста, підошва м'яка. Зазвичай взуття Little Blue Lamb добре підходить на звичайну та повну ніжку. Але нові моделі (на такий підошві) фірма почала робити вже, і на худенькі ніжки вони частіше підходять. Будь ласка.
Олена
(Перекладено) Доброго дня. Чи є супінатор?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено!

Дитяче взуття Little Blue Lamb завжди йде без супінаторів.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темний коричневий з вишневим.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити