Демісезонний конверт рожевого кольору для дівчинки

артикул: 05411
Фото - демісезонний конверт рожевого кольору для дівчинки ціна 845 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 845 грн. за штуку

Гарненький демісезонний конверт для Вашої дитини. Конверт ніжно-рожевого кольору внизу із зображенням русалочки та черепашок.

Теплий конверт з рукавами та капюшоном, утеплений поліестером, усередині на бавовняній підкладці. Капюшон можна відрегулювати за обсягом за допомогою внутрішньої резиночки на фіксаторі. Зручний в одяганні та при зміні підгузника, завдяки двом бічним блискавкам. Зовнішній підворот для захисту блискавки фіксується на зручних кнопках. Ручки, за бажання, можна заховати за допомогою відворотів унизу на рукавах. Попереду на конверті кишенька на блискавці, для потрібних дрібниць.

Усередині підкладки конверта є нашивка для запису контактних даних: імені дитини, адреси та контактного телефону батьків, і т.д. Передбачені вирізи під кріплення малюка в автомобільному кріслі чи колясці.

Склад: верх - 100% поліестер (плащівка),
утеплювач - 100% поліестер,
внутрішня підкладка - 100% бавовна.

Розміри : від 62 до 68 зріст.

(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: ніжний рожевий.
Бренд: (Україна).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих конвертів та комбінезонів, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити