Витончена сукня для справжньої принцеси замовити

артикул: 05429
Фото - витончена сукня для справжньої принцеси ціна 575 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Ошатне плаття для Вашої принцеси.

Однотонне плаття красивого молочного кольору (є така ж модель у ніжно-рожевому кольорі), без рукавів, з ніжним візерунком на прозорій тканині внизу спідниці. Зверху приталена, спідниця сукні прилаштована в невеликі складки. Низ спіднички декорований широкою атласною стрічкою тон. Атласний пояс красиво підкреслює талію, доповнений бантом із атласу з красивою брошкою по середині. Усередині сукні є подвійна бавовняна підкладка, внизу на бавовняній спідничці невелика оборка з фатину.

Ззаду застібається на таємну блискавку.

Склад сукня - 80% бавовни, 20% поліестер;
підкладка - 100% бавовна.

Розміри : від 116 до 134 зріст.

Заміри напівоб'єм грудей / довжина сукні:
6 років (зріст 116 см): 31 см / 69 см,
7 років (зріст 122 см): 32 см / 73 см,
8 років (зріст 128 см): 34 см / 75 см,
9 років (зріст 134 см): 34,5 см/79 см.

Бренд - Wizzy (Туреччина).
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Антоніна
(Перекладено) Велике спасибі. Покупкою задоволена. Сукня відповідає опису, розмір так само збігається. По плічках - відмінно, довжина сукні на зріст 122 - долоню за коліно. Тканина бавовна. Легке. Шви акуратні. Пояс у вигляді стрічки з бантом - декоративний, на спинці не зав'язується (фото зі спинки немає). Думала, на худеньку дівчинку не буде зайвим трохи затягнути, але побоювання не виправдалися. Все чудово сидить, модель передбачає вільне облягання. Приємним сюрпризом для дитини і мене став пазл, вкладений у посилку. Посилка була відправлена в день обробки замовлення та за 600 км доставлена наступного дня! Спасибі. Планую покупки у вашому магазині!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Марина Миколаївна
(Перекладено) скажіть, коли будуть у наявності розміри?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Більшість розмірів цієї моделі вже розпродані, ми не очікуємо нових надходжень найближчим часом, ви можете вибрати іншу модель в каталог дитячих суконь.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити