Темно-сині із зеленим мокасини для хлопчика купити

артикул: 9073
Фото - темно-сині із зеленим мокасини для хлопчика ціна 345 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 345 грн. за пару

Цікаві закриті босоніжки з прорізами для хлопчика. Темно-сині із зеленим кольором та зображенням футбольних м'ячів. Просто незамінні і будинки, і в садку, а так само на дачі і в селі, ну і куди ж без них влітку на прогулянку та дитячий майданчик! Яскраві кольори, забавні малюнки, оригінальний дизайн порадують дитину. Батьки ж будуть раді відмінній якості та простоті у догляді за цим недорогим, повсякденним взуттям.

Чудові текстильні босоніжки фабричного якості польської фірми Vi-GGa-Mi. Виробник дбає про здоров'я ніжок Вашої дитини, використовує лише натуральні текстильні матеріали. Взуття легке, з гнучкою і не слизькою підошвою, що створює жорсткий задник. Це, у свою чергу, забезпечує надійну фіксацію стопи дитини (адже текстиль - м'який матеріал, йому потрібна основа):

приклад задника:

На ніжці добре фіксуються за допомогою липучки. Підходять на худеньку та середню по повноті ніжку, на звичайний підйом.

Зверніть увагу! Фабрика припускає відмінності елементів оформлення та декору кінцевого виробу від фото. Також на фотографіях моделі можуть бути зображені з додатковими шкіряними устілками з супінатором, але поставляються без них. У взутті йде текстильна, незнімна устілка. При бажанні шкіряну устілку можна придбати окремо.

Розміри : від 27 до 34 розмірів.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно-сині із зеленим.
Бренд: (Польща).

2627282930313233343536
Довжина устілки, см15.816.5171818.51919.5202121.522.5

При виборі розміру дитячого текстильного взуття із закритим носком найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. З великим запасом найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити