Чорного кольору демісезонна курточка для хлопчика

артикул: 05501
Фото - чорного кольору демісезонна курточка для хлопчика ціна 795 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Практична куртка демісезонна для хлопчика. Тепла, комфортна та стильна куртка.

Куртка чорного кольору, з довгим рукавом на трикотажних манжетах, капюшон із козирком, застібається на блискавку із захисним підворотом усередині. Попереду дві врізні кишені на блискавці. Тканина непродувна, водовідштовхувальна. Усередині утеплена тонким шаром поліестеру та підкладкою із темно-зеленого флісу. Курточка ззаду подовжена. На курточці є світловідбиваючі нашивки для безпеки дитини в темний час доби.

Склад:
верх - 100% поліамід;
всередині - 100% поліестер.

Заміри довжина рукава ( без манжету * ) / довжина курточки попереду / напівоб'єм грудей:
4-5 років (зріст 110 см): 40 см/45 см/39,5 см;
5-6 років (зріст 116 см): 42 см/47 см/40,5 см;
6-7 років (зріст 122 см): 45 см/50 см/41 см;
7-8 років (зріст 128 см): 47 см/51,5 см/43 см;
* манжет +1,5 см.

задній вид:
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ганна
(Перекладено) Куртка тепла та дуже стильна. Наживо виглядає красивіше ніж на фото. Подобається те, що ззаду довше ніж попереду і те, що на капюшоні є козирок. Хороший варіант для маленького модника)))
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Олена Вдадімірівна
(Перекладено) Спасибі велике за відповідь. Скажіть будь ласка ще, наскільки куртка тепла?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Альона, вибачаюся, змарнував це питання. Так, це якраз варіант для проміжку між вітровкою та зимовою курткою, можна носити при невеликих морозах. Утеплена тонким шаром синтепону, усередині на флісі.
Олена Вдадімірівна
(Перекладено) Здрастуйте, скажіть будь ласка, а в сірому кольорі це така ж модель куртки? Куртку можна носити при невеликих морозах до зимової куртки або вона не дуже тепла? Напишіть будь ласка заміри в 110,116 і 122 зростанні.Спасибі.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Альона. Так, в сірому, червоному з синьому і ця в чорному - одна й та сама модель, у різних кольорах. Заміри додали в опис куртки. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: чорний.
Бренд: (Англія).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих курток, найкращими показниками є зріст та вага дитини. Дітям від 2-3 років можна пробувати брати куртку на 2 сезони, наприклад, на весну та осінь. Для цього потрібний додатковий запас до 1 розміру. Так якщо дитині 2,5 роки, зріст 95 см і вага 14 кг (середні показники для такого віку) - на сезон добре підійде 98 розмір, на 2 сезони можна пробувати 104 розмір, але спочатку можуть бути підвороти в рукавах.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити