Спортивний комплект з червоної кофточки та темно-синіх штанців

артикул: 05818
Фото - спортивний комплект з червоної кофточки та темно-синіх штанців ціна 515 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Прекрасний спортивний набір для дівчинки. З трикотажу, усередині з легким начосом.

Спортивний комплект складається з кофточки червоного кольору та темно-синіх штанців. Кофта з довгим рукавом та капюшоном (підкладка всередині капюшона білого кольору з мережива), попереду застібається на блискавку, внизу накладні кишені. прикрашений аплікацією напис "Girl 72". Штанці внизу йдуть на манжетах, у поясі на резинці. Попереду є дві врізні кишеньки.

Комплект всередині трохи утеплений байкою!

Склад - 80% бавовна, 20% поліестер.

Розміри : від 104 до 116 зріст.

Заміри довжина рукава / довжина кофточки / напівоб'єм / кроковий шов / довжина штанців:
4 роки (зріст 104 см): 37/43/32/40/60;
5 років (зріст 110 см): 39/45/33/46/64;
6 років (зріст 116 см): 42/48/35/49/67.

Бренд - Wizzy (Туреччина).

(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена
(Перекладено) Здрастуйте, замовляла цей костюм для своєї малечі. Костюм гарної якості, тепленький, яскрава кофточка, ціна відповідає якості. З розміром допомогли визначитись консультанти. Дуже вдячна за швидку доставку і крейди:) Дякуємо за ваше приємне ставлення до покупців. Замовляла перший раз і відчуваю, що не останній. Успіхів вам і процвітання!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ірина Валеріївна
(Перекладено) Вітаю! Замовляла цей костюм дочці. Розмір підійшов (як менеджер по телефону уточнила що костюми повномірки, так і вийшло насправді), з нашим зростом 106 см, взяли 110 і не помилилися. Якість костюма НА ВИСОТІ! тілу, пошито акуратно, виглядає стильно і красиво!) А ще, в посилку нам поклали розмальовку "Свинка Пеппа", дочка була в захваті)))) Дуже приємно)) Раді будемо і надалі співпрацювати з інтернет-магазином "Леопольд" Дякуємо! )
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Алла
(Перекладено) Чи планується найближчим часом надходження інших розмірів цієї моделі?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Саме цього тижня ми ще отримуватимемо дитячі спортивні костюми Wizzy. Але які будуть моделі та розміри, я вам зараз не скажу, слідкуйте за новинками.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру утеплених дитячих спортивних костюмів, найкращими показниками є зріст і вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити