Молочного кольору сукня з коротким рукавом для модниці замовити

артикул: 05809
Фото - молочного кольору сукня з коротким рукавом для модниці ціна 335 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чарівне плаття красивого молочного кольору для Вашої маленької модниці.

Сукня з трикотажу з коротким рукавом, знизу з двома воланами - верхня їх трикотажу з об'ємним малюнком, нижня бавовняна по краю з ніжним мереживом, внизу з лівого боку прикрашена невеликим бантиком. Горловину підкреслює невеликий вільний комір-стійка із трикотажу з об'ємним малюнком. Попереду на сукні вишивка нитками у тон сукні у формі троянди з написами, бутон троянди прикрашають невеликі стрази.

Для зручності в одяганні ззаду сукня застібається на таємну блискавку. Усередині сукні є тонка бавовняна підкладка білого кольору, крім рукавчиків.
(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тамара
(Перекладено) Це плаття для принцеси! Купила внучці таку рожеву сукню якраз до дня народження. Сукня дуже красива, якісний матеріал, підкладка 100% бавовна. Розмір відповідає точно зазначеним замірам 104 на 104. Таку сукню я в жодному магазині не зустрічала. Внучечка була просто принцеса. Спасибі, Вам співробітники, за хороший товар та чудове обслуговування. ЛЕОПОЛЬД мій улюблений магазин уже багато років. Удачі вам!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Таня
(Перекладено) Надзвичайно красива сукня, якісно пошита, повномірна. Дуже задоволена покупкою. Велике спасибі консультантові за поради та допомогу у виборі. Приємно здивував подаруночок для доньки. Купуватимемо тут ще!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

наталія
(Перекладено) коли буде у наявності на 3рік?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
На жаль, найближчим часом нових надходжень цієї моделі не очікуємо. Подивіться інші дитячі сукні на 3 роки, може щось підійде.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: молочний.
Склад: сукня - 80% бавовна, 20% поліестр; підкладка - 100% бавовна.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих утеплених суконь, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити