Подарунковий комплект для мами та новонародженої

артикул: 05956
Фото - подарунковий комплект для мами та новонародженої ціна 495 грн. за комплект - Леопольд

Ціна:

 495 грн. за комплект

Красивий комплект для подарунку мамі та новонародженій дитині.

В комплект входить:
- махрові тапочки для мами, у молочному кольорі, прикрашені попереду квіткою;
- топіки для малюка з атласу молочного кольору, на липучках, попереду прикрашені квіткою;
- пов'язка на голову із квіткою;
- обруч для малюка на боці з гарною квіточкою.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Наталя
(Перекладено) Який розмір тапочок на маму? мені потрібний 40 розмір
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Розмір виробник вказує M. Усередині по устілці вони йдуть 25 см. Краще звичайно поміряти ногу, щоб розуміти чи підійдуть вони Вам.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: молочний.
Виробник: Туреччина.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі речей для новонароджених, основний показник - це вага та зріст дитини.

Найчастіше для новонародженого малюка краще вибирати 56 розмір одягу (іноді позначається як newborn). Мова про діток близько 3 кг і зростом в районі 50 см. Такі речі спочатку будуть ще із запасом, але малюк швидко росте, і вже через місяць запас піде.

Якщо малюк великий: вагою від 4 кг або за зростом від 55 см, то варто орієнтуватися на 62 розмір речей (бувають позначення 0-3 міс).

Для недоношених діток, двійнят або трійнят, коли малюки важать до 2,5 кг або до 50 см у зрості, потрібно дивитися речі 50 розміру (зустрічається позначення tiny baby).
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити