Флісовий комбінезон Reima унісекс купити

артикул: 06111
Фото - флісовий комбінезон Reima унісекс ціна 1052 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Безкоштовна доставка!посмішка(при покупці від 1000 грн.)

Флісовий комбінезон Reima бірюзового кольору унісекс.

Безкоштовна доставка!

Зручний та практичний, цілісний комбінезон на блискавці. Виконаний із м'якого флісу. Комбінезон можна використовувати як піддеву до зимових комбінезонів Reima або як самостійний флісовий комбінезон. Еластичні манжети на рукавах та штанинах. Чудово зберігає тепло та відводить вологу. У процесі догляду швидко сохне, міцний матеріал і зносостійкий.

Колір - бірюзовий.

Виробник - Reima.



(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: бірюзовий.
Бренд: Reima.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячого зимового комбінезону, найкращими показниками є зріст, вага та вік дитини. Дітям до 3 років ми рекомендуємо не брати верхній зимовий одяг на кілька сезонів. Таким малюкам буде незручно, адже навіть при покупці в сезон запас потрібен мінімум на 1,5 роки наперед, а зростають дітки в такому віці все ще особливо швидко.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити