Подарунковий набір українською мовою "Мега чемодан"

артикул: 06218
Фото - подарунковий набір українською мовою Мега чемодан ціна 1340 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Подарунковий набір "Мега чемодан Вундеркінд з пелюшок" українською мовою. За методикою раннього розвитку дитини американського лікаря-фізіотерапевта Глена Домана. Підходить для дітей віком від 6 місяців до 5 років. Чим раніше починати займатися з дитиною - тим ефективніше працює методика розвитку.

Набір являє собою валізу, яка включає 20 наборів різних категорій: домашні тварини, дикі тварини, фрукти, овочі, квіти, ягоди, комахи, породи собак, птиці, форма+колір, рахунок, екзотичні тварини, дерева, транспорт, жителі води, космос , професії, форма + колір, шедеври художників, природа. Картки виконані із щільного картону, з чіткими малюнками та підписом червоним шрифтом. Батьки отримали чудову можливість займатися за готовими барвистими та яскравими картками, де дотримано основних принципів методики раннього розвитку дітей Домана.

Картки містять:
- на лицьовій стороні чіткий малюнок з підписом червоними великими літерами;
- на тильній стороні підпис зображення (для батьків), близько 10-12 фактів про зображення, 2-3 завдання, 1 загадку.

Також у набір входить книга про методику в подарунок. У книзі описано методику запропоновану відомим американським доктором-нейрохірургом Геленом Доманом. Даний метод допоможе розвинути інтелект дитини та сформувати фотографічну пам'ять, для цього потрібно виконуючи прості вправи від 10 секунд до 10 хвилин на день. Виростити дитину вундеркіндом цілком можливо, головне правильний підхід та увага батьків.

Розмір валізи - 36х21х8 см.

Розмір карток - 19,5х16,5 см.

Вага набору - 5 кг.

Виробник - Україна.

(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Світлана
(Перекладено) У наборі на карті ламіновані?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Так, у цьому наборі картки українською мовою.

Оновлено: Світлана, поспішила, не одразу зрозуміла суть питання. Ні, у цьому наборі картки не ламіновані. Набори з ламінацією вже продані, вони важать більше і коштують дорожче.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити