Приємна боді-маєчка білого кольору поштучно замовити

артикул: 06544
Фото - приємна боді-маєчка білого кольору поштучно ціна 115 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 115 грн. за штуку

Білого кольору ніжний боді-маєчка для малюків.

Бодік із зручним круглим вирізом, окантований трикотажною резиночкою (добре розтягується). Знизу застібається на три кнопочки під памперс.

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна Іванівна
(Перекладено) Маєчки просто принадність, тканина ну дуже, дуже м'яка і приємна також мені сподобалися і боді з довгим рукавом, білосніжні. А найголовніше якісні кнопки тримаються
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Людмила Петрівна
(Перекладено) Дуже приємні, уважні та відповідальні продавці, уточнили зріст та вагу дитини, відправили одразу після оплати, залишилася дуже задоволена, всім раджу. Магазину удачі, процвітання, ще більше добрих покупців!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Наталя
(Перекладено) Добрий вечір! Син зараз зростом 85 см. (1.8). Підкажіть, будь ласка, який нам розмір вибрати бодімаєчки? Спасибі!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Наталю! Боді-маєчки George повномірні. При зростанні 85 см, дитині краще брати 92 розміри. Т.к. 86 буде прямий зараз. Будь ласка.
Дар'я
(Перекладено) Привіт мене цікавлять заміри боді маєчки розмір 6-9міс та 9-12, хочу взяти на осінь і не помилитися з розміром. Дякую!
Консультант Тетяна:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Дар'я. Додали на вкладку замірів. Будь ласка!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: білий.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Англія).

68р74р80р86р92р98р
Довжина бодіка, см38.540.54446
Напівоб'єм бодіка, см222324.525

Розмір боді-майок добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Для старших діток не варто брати боді з великим запасом у тому випадку, коли дитина вже не носить памперс: виробники вже закладають місце під памперс у розмір бодіка.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити