Кросівки з підсвічуванням для хлопчика

артикул: 1539
Фото - кросівки з підсвічуванням для хлопчика ціна 245 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Салатово-сині кросівки з підсвічуванням усередині з оранжевою сіткою для хлопчика.

Легкі літні кросівки зверху та всередині сітчасті. Попереду на шнурівці-гумці та ремінці з липучкою. Усередині шкіряна устілка із супінатором. Підійдуть на будь-який підйом і будь-яку по повноті ніжку.

Верх - Mesh («дихаюча» сітка, вона не ширяє ніжку через постійну циркуляцію повітря)
Всередині - Mesh («дихаюча» сітка)
Устілка - шкіряна, з супінатором
Підошва - гумова
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Оксана Вікторівна
(Перекладено) Обслуговування на висоті, вислали товар дуже швидко, кросівками дуже задоволена, зручні, легкі, яскраві, на тонку ніжку, дитина радий, не хоче знімати вдома, мою підошву і вперед бігати по дому))) Так що спасибі, замовлятимемо ще!! !
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Оксана Вікторівна
(Перекладено) Добридень! Підкажіть на тоненьку ніжку підійдуть і за вагою вони легенькі, у мене дуже худенька дитина і це важливо, дякую!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Оксано! Цю модель купували на худу ніжку, підходила. Так, вони легені. Будь ласка.
Ірина
(Перекладено) Вітаю! Скажіть, будь ласка, 13 см - це довжина устілки або для розміру стопи 13? Мені потрібно на стогін 11,5 см для хлопчика
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ірино! Всі заміри дитячого взуття у нас на сайті тільки по внутрішній устілці. Якщо боса ніжка 11,5 см - у таких моделях не буде відповідних розмірів, Вам слід дивитися топики для малюків. Перейдіть в розділ літнього взуття, прямо над переліком товарів є блок " Товари розділу за категоріями ", залиште галочку тільки навпроти пункту " топики (малюкам) " і натисніть кнопку " застосувати фільтр ". Вам ідеальним буде запас 5-8 мм. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Блок на стадії оновлення.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих кросівок, найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. Купуючи в сезон ми рекомендуємо запас в 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити